Zadovoljna.si
Bradley Cooper

Trači

Partnerica zasačila slavnega igralca z bivšo

E.R.
11. 12. 2023 05.00
0

Nekdanja partnerja Irina Shayk in Bradley Cooper sta se veselo smejala, potem pa je prišla Bradleyjeva trenutna izbranka Gigi Hadid.

Slavni igralec Bradley Cooper se je odločil za nov poslovni podvig. S partnerjem sta namreč na ulicah New Yorka postavila mobilno okrepčevalnico Danny & Coop's Cheesesteaks'.  Ves izkupiček od prodaje je namenjen neprofitni organizaciji, ki hrani Newyorčane v stiski, cheesesteak sendviči z zrezkom in sirom, ki so jih prodajali, pa so stali 10 dolarjev oziroma 9,3 evra.

Igralec je na otvoritvi stregel tudi sam, med delom na svojem novem projektu pa sta ga s svojim obiskom presenetili kar dve slavni lepotici. Ena je njegova bivša izbranka Irina Shayk, druga pa trenutna ljubezen Gigi Hadid.

Nekdanja partnerica Bradleyja Cooperja Irina Shayk in njuna šestletna hči Lea de Seine sta Bradleyja prišli podpret na njegovi novi poslovni poti. Medtem so paparaci rusko manekenko ujeli, kako se z Bradleyjem smejita in uživata.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Potem pa se je prikazala še njegova nova izbranka Gigi Hadid, ki je prav tako prišla izkazat svojo podporo dragemu. Paparaci so jo posneli, kako uživa v postreženih dobrotah, s fotografij pa je več kot jasno, da je njena sveža zveza z igralcem, ki se je pričela v začetku oktobra letos, trdna in da z njegovo bivšo nima nobenih težav. 

Nasmejano Gigi Hadid je bolj zanimal sendvič kot Bradleyjeva bivša.
Nasmejano Gigi Hadid je bolj zanimal sendvič kot Bradleyjeva bivša.FOTO: Profimedia

Bradley Cooper in Irina Shayk sta bila sicer skupaj štiri leta. Razšla sta se leta 2019, hčerka Lea de Seine pa se jima je rodila leta 2017. Če vas zanima, kako se slavni igralec odreže v vlogi očeta, lahko več izveste v spodnjem članku:

To pravi slavna ruska manekenka o svojem nekdanjem
Preberi še
To pravi slavna ruska manekenka o svojem nekdanjem
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413