Zadovoljna.si
Bradley, Irina

Trači

Bili sta prijateljici, zdaj pa ji je prevzela očeta njenega otroka

N. Č.
19. 10. 2023 05.00
0

Šušlja se o novem paru v svetu slave in blišča. Romanca naj bi se zanetila med Gigi Hadid in Bradleyjem Cooperjem, predstavila pa naj bi ju ravno njegova bivša, manekenka Irina Shayk.

Začetek poletja so Irino Shayk, Bradleyjevo bivšo, opazili v družbi Toma Bradyja, kar pa se je dotaknilo tudi čednega igralca, konec koncev gre za mamo njegovega otroka. 

"Če bi rekel, da ga to ne moti, bi bila laž. Z Irino sta bila večkrat skupaj in spet narazen, zato ni čudno, da jo ima še vedno rad. Ona je mati njegove deklice in to sta njegovi najljubši ženski v njegovem življenju. Zdaj čuti, da je v Tomu prvič srečala nekoga, ki bi lahko za vedno odvzel njeno srce," je tujim medijem zaupal anonimni vir. 

Kljub temu, da ga je sprva prizadelo, da je njegova bivša našla nekoga, ob katerem se počuti srečno in ob katerem je ne bo več zamikalo, da bi se vrnila nazaj v njegov objem, pa se zdaj zdi, da je šel naprej tudi Bradley, ki so ga minuli mesec začeli povezovati z Irinino manekensko kolegico Gigi Hadid

Irina Shayk: to je moški, s katerim je zamenjala Bradleyja!
Preberi še
Irina Shayk: to je moški, s katerim je zamenjala Bradleyja!

O njunem razmerju je spregovoril tudi anonimni vir, ki je razkril, da manekenka in igralec skupaj preživljata vikende, skupaj naj bi se odpravila celo na nekaj izletov in se na ta način umaknila izpred oči radovedne javnosti. 

"Gigi je super. Bradleyja spoznava izven mesta. Skupaj hodita na vikend izlete," je povedal anonimni vir in dodal: "Ona se zabava. Tudi njej je všeč, da je Bradley očka."

Gigi Hadid in Bradley Cooper
Gigi Hadid in Bradley CooperFOTO: Profimedia

Med Bradleyjem in Gigi je sicer kar precej visoka starostna razlika, ona je namreč stara 28 let, on pa 48, a za zdaj se zdi, da to ni nobena težava, saj imata kar precej skupnih interesov in zanimanj, hkrati pa sta poudarila, da se zaenkrat samo zabavata ter nista v resni in predani zvezi. 

"Je neodvisna, zaposlena in njeni dnevi so polni odgovornosti, tako da ne vidim, da bi se takoj zgodilo kaj resnega, če sploh," je povedal anonimni vir, hkrati pa razkril, da je bila Gigi že kar nekaj časa zagledana v Bradleyja.

Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44
Preberi še
Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44

Eden izmed glavnih interesov, ki ju trenutno združuje, naj bi bilo tudi zanimanje mlade manekenke za igralski poklic, to pa je področje, kjer je zvezdnik filma Zvezda je rojena že kar precej dobro podkovan.

"Bradley in Gigi imata številne skupne interese, zato je povsem mogoče, da se bo iz tega razvilo kaj več," je povedal eden izmed virov in dodal: "Za zdaj se zdi super ležerno, vendar imata oba otroke, veliki karieri, zaposlena življenja in razumeta, kakšno je življenje v teh krogih. Res sta srčkana ... In med njima brez dvoma obstaja privlačnost."

Znani par šokiral, po 3 letih spet skupaj
Preberi še
Znani par šokiral, po 3 letih spet skupaj

Kot že omenjeno v izjavi, ju druži tudi starševstvo. Hadidova je mama 3-letni hčerki Khai, Cooper pa si 6-letno hčerko Leo De Seine deli z rusko manekenko Irino Shayk, s katero je bil v zvezi vse od leta 2015 pa do leta 2017, toda tudi pozneje se je včasih zdelo, da zgodba med njima morda še ni popolnoma zaključena. 

Iz italijanske restavracije Via Carota v newyorški soseski West Village sta skupaj prišla Bradley Cooper in Gigi Hadid.
Iz italijanske restavracije Via Carota v newyorški soseski West Village sta skupaj prišla Bradley Cooper in Gigi Hadid.FOTO: Profimedia

Kako sta se spoznala?

Gigi in Bradley sta se sicer spoznala ravno preko mame njegovega otroka, Irine Shayk, vsaj tako navaja vir, ki je povedal: "Gigi je Bradleyja spoznala prek Irine in njunih skupnih prijateljev v industriji. Gigi in Irina sta si bili blizu v preteklih letih, ko sta delali skupaj, zato sta se Gigi in Bradley družila že prej, vendar je bilo v družabnih okoljih vedno prijateljsko." 

Vir je razkril tudi, da sta bila pred kratkim v stiku, povezava med njima pa se je ustvarila predvsem zato, ker sta oba starša čudovitim punčkam in na to sta zelo ponosna. 

Prvi korak v romantično smer naj bi naredil Bradley, ki je Gigi povabil na zmenek, ta pa naj bi bila že od samega začetka zainteresirana in navdušena. "Videvala sta se priložnostno, vendar je to izjemno novo. Gigi je izrazila, da si ne želi resne zveze," je še povedal vir. 

Neločljiva: Irina ne gre nikamor brez novega fanta
Preberi še
Neločljiva: Irina ne gre nikamor brez novega fanta

Ljubosumje bivših partnerjev

Za romanco, ki se na novo plete, je izvedel Zayn Malik, za katerega se zdi, da še vedno goji čustva do Gigi.

"Zayn je to izvedel in ni mu všeč. Ne zato, ker je Bradley, ampak zato, ker je sploh kdorkoli. Še vedno ima povezavo z Gigi in si v resnici ne želi videti, kaj šele razmišljati o njej z nekom drugim romantično. Že nekaj časa je minilo, odkar sta se razšla, vendar imata veliko zgodovine in, kot vsi vemo, imata skupnega otroka," je še povedal vir.

Zayn Malik in Gigi Hadid
Zayn Malik in Gigi HadidFOTO: Profimedia

Taylor Swift v vlogi Kupida

Po navedbah vira, ki je govoril z The Mirror, je Taylor Swift pustila Bradleyju in Gigi, da za vikend uporabita njeno vilo na Rhode Islandu, da sta lahko uživala v spoznavanju drug drugega stran od soja žarometov.

"Taylor je pravi romantik in rada igra Kupida za svoje prijatelje. Čeprav imata Gigi in Bradley svoje nepremičnine v New Yorku, sta si želela biti nekje, kjer je bolj zasebno, kjer bi lahko preživela čas in se spoznavala v miru, Taylor pa je bila zelo vesela, da jima je lahko pomagala. Rekla je, da so vrata njenega doma vedno odprta," je povedal vir. 

Hitro pozabil na bivšo Taylor Swift, ljubezen našel v gotski vplivnici
Preberi še
Hitro pozabil na bivšo Taylor Swift, ljubezen našel v gotski vplivnici

Le kako se bo njuna ljubezenska zgodba odvila v nadaljevanju ...

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Taylor Swift uživa v vlogi Kupida.
Taylor Swift uživa v vlogi Kupida.FOTO: Profimedia
Vroči Slovenec, ki je zasenčil slavno zvezdnico
Preberi še
Vroči Slovenec, ki je zasenčil slavno zvezdnico
Kdo je Travis Kelce, o katerem trenutno govori ves svet?
Preberi še
Kdo je Travis Kelce, o katerem trenutno govori ves svet?

Vir: harpersbazaar.com, people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375