Zadovoljna.si
Maggie Wheeler

Trači

Glasna Janice iz Prijateljev priznala, da še vedno obožuje svoj smeh

M. A.
26. 09. 2020 06.00
0

Tudi 25 let po koncu snemanja ameriške humoristične nanizanke Prijatelji ta še vedno ostaja ena najpriljubljenejših serij v zgodovini televizije. Poleg glavnih igralcev veliko pozornosti še vedno uživa tudi Maggie Wheeler, ki se je kot glasna Janice usedla v srca številnih gledalcev.

Četudi so nekateri igralci iz humoristične nanizanke Prijatelji v preteklosti že priznali, da so se občasno s težavo soočali s tem, da so jih ljudje dojemali zgolj kot lik, ki so ga igrali v seriji, pa 59-letna Maggie Wheeler s tem nima težav. Kot je razkrila v enem izmed najnovejših intervjujev, še vedno obožuje svoj lik glasne Janice Litman-Goralnik, za katero je prepričana, da še zdaj živi; med drugim tudi zaradi posebnega glasu in smeha, ki ga ni moč kar tako pozabiti. Wheelerjeva je razkrila, da je bila prav ona tista, ki je predlagala, da bi imelo takratno Chandlerjevo dekle v seriji piskajoč in moteč glas, idejo pa je Wheelerjeva dobila med branjem scenarija. 'Vedela sem, kako je Matthew Perry tudi v resnici zabaven in da se bom na snemanju zagotovo ves čas smejala. Zato sem želela izstopati. Tako sem se domislila smeha, ki še danes velja za Janicin smeh,' je priznala.

Phoebe in Rachel ponovno skupaj
Preberi še
Phoebe in Rachel ponovno skupaj
Čeprav se je pojavila zgolj v devetnajstih epizodah serije, lik, ki ga je odigrala Maggie Wheeler, še danes velja za enega najbolj priljubljenih.
Čeprav se je pojavila zgolj v devetnajstih epizodah serije, lik, ki ga je odigrala Maggie Wheeler, še danes velja za enega najbolj priljubljenih.FOTO: Profimedia

Priljubljena serija ima tudi 25 let po koncu snemanja še vedno ogromno oboževalcev po vsem svetu, ti pa jo spremljajo vedno znova in znova. Prav zato glavni zvezdniki serije še danes dobro služijo na njen račun; kot so prav ob koncu lanskega leta poročali številni ameriški mediji, naj bi vsak izmed šestih igralcev vsako leto še vedno prejel okrog 17 milijonov evrov, kar pa se mogoče zdi presenetljivo malo, če v obzir vzamemo dejstvo, da naj bi TV-mreža Warner Bros s serijo še vedno vsako leto zaslužila 875 milijonov evrov. To pomeni, da vsak igralec prejme 2 odstotka celotnega letnega zaslužka. Kljub temu so si igralci že med snemanjem večkrat izborili rekordno vsoto plačila za vsako posneto epizodo, več o tem pa najdete TUKAJ.

Prav letos naj bi se glavni igralci znova združili v posebni epizodi, v kateri bi obudili spomine na deset let ustvarjanja serije Prijatelji, a so se načrti zaradi globalne pandemije koronavirusa zamaknili. Kljub vsemu vsi vpleteni obljubljajo, da se bo srečanje zgodilo takoj, ko bo to mogoče.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Ustvarjalka Prijateljev priznala svojo napako
Preberi še
Ustvarjalka Prijateljev priznala svojo napako
Serija Prijatelji tudi 25 let po koncu snemanja ostaja ena najpriljubljenejših serij v zgodovini televizije.
Serija Prijatelji tudi 25 let po koncu snemanja ostaja ena najpriljubljenejših serij v zgodovini televizije.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493