Zadovoljna.si
goran jurenec

Trači

Goran in Hana sta se po dveh letih razšla

J.V.
25. 03. 2021 12.03
2

Po mesecih namigovanj, da v zvezi Hane Rodić in Gorana Jurenca škriplje, je sedaj razhod potrdila tudi temnolaska sama.

Čeprav sta se Hana Rodić in Goran Jurenec spoznala v hrvaškem resničnostnem šovu Sanjski moški, ki smo ga lahko spremljali tudi pri nas in v katerem se je temnolaska borila za njegovo srce, pa se je njuna romanca začela šele nekaj mesecev po šovu. 

Goran je namreč zmagovalno vrtnico takrat namenil Ivi, a sta kmalu spoznala, da so njuni življenjski cilji drugačni, in se razšla. Kmalu zatem pa je stopil v stik s Hano. "Priznati moram, da je nekako prišlo do stika s Hano. In zdaj se počasi spoznavava. Če utegneva, se tudi vidiva. Zdaj bova ugotovila, kam to vodi. Po šovu jo vidim v drugačni luči," je dejal po koncu šova. Njuna romanca je hitro postala resna in Hana se je celo preselila v Nemčijo, kjer Goran živi že nekaj let.

V zadnjih mesecih pa je bilo kar nekaj namigovanj, da v njuni zvezi škriplje, a je Hana govorice vedno zanikala. A tam kjer je dim, je po navadi tudi ogenj. Hrvaški mediji namreč poročajo, da se je par po dveh letih zveze razšel, novico pa je potrdila tudi Hana sama. "Dragi moji, danes sem končala zvezo z Goranom in čas je, da to izveste. Prosim vas, da mi ne pišete, zakaj in kako. Trenutno mi je težko zaradi vsega, kar sem izvedela," je iskreno priznala 23-letnica v objavi na Instagramu in sledilce prosila za razumevanje in podporo v teh težkih trenutkih. 

Goran razhoda za zdaj še ni komentiral, glede na Hanino izjavo pa se verjetno zdaj marsikdo sprašuje, kaj je izvedela in kaj je razlog za konec zveze. 

To je prvih pet deklet, ki se bodo borile za srce sanjskega moškega
Preberi še
To je prvih pet deklet, ki se bodo borile za srce sanjskega moškega
Sanjski moški Hrvaške
Sanjski moški HrvaškeFOTO: Warner Bros.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493