Zadovoljna.si
goran jurenec

Trači

Goran o razhodu s Hano: Vrnil sem se k nekdanji in se preselil v London

J.V.
28. 03. 2021 07.29
5

Potem ko je Hana Rodić pred nekaj dnevi razkrila, da sta se z Goranom Jurencem po dveh letih zveze razšla, je sedaj o razhodu spregovoril tudi Goran sam. V iskrenem zapisu, ki ga je delil na družbenem omrežju Instagram, je dejal, da se je vrnil k nekdanjemu dekletu Claudii in se iz Nemčije preselil v London.

"Moram vam povedati nekaj, kar me že dolgo časa muči in mi leži na duši," je svoje iskreno pismo začel Goran Jurenec. "To bo za vas veliko presenečenje. Že dolgo časa se nisem pojavil na Instagramu, ker sem bil zelo nesrečen, a končno sem pripravljen o tem govoriti, vam povedati resnico in javno priznati, da sem naredil veliko napako. Verjetno ste izvedeli že od Hane, da nisva več skupaj," piše Goran in priznava, da do razhoda ni prišlo čez noč.

Goran in Hana sta se po dveh letih razšla
Preberi še
Goran in Hana sta se po dveh letih razšla

Hana se je lani v času praznikov vrnila v Zagreb, on pa se je preseliil v London, da začne svoje novo življenje. "Če sem iskren, sem najino zvezo želel prekiniti že pred enim letom, a se je nato zgodilo zaprtje. Bila sva zaprta v Nemčiji in enostavno je nisem mogel pustiti, saj sem vedel, da nima nikogar in da je odvisna od mene. Sledilo je grozno leto z veliko prepiri in velikimi izbruhi. Prosim vas, da razumete, da zaradi Hane ne želim v detajle. Najina različna pogleda na življenje sta mi pokazala, da ni oseba, s katero si želim zgraditi prihodnost, čeprav sem se dolgo časa trudil samega sebe prepričati v to, ker je bil pritisk javnosti velik. Edina podpora, ki sem jo imel v tem času, je bil stik z mojo nekdanjo punco Claudio. In zdaj vam bom iskreno povedal, da so se med nama razvila čustva. Iskal sem rešitev, kako bi bila lahko skupaj, a ni bilo mogoče, saj sem vedel, da Hana razen mene nima nikogar."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 Ko je izvedel, da se seli v London, je končno dobil upanje za prihodnost in kako bi lahko rešil nastalo situacijo. "Zato sem Hano poslal v Zagreb, sam pa sem se s Claudio preselil v London. To sva videla kot najin nov začetek, ki sva ga že dolgo časa iskala. Te odločitve ne obžalujem, saj sem našel ljubezen. Žal mi je samo, da že od začetka nisem bil iskren do Hane in da sem ji lagal. Enostavno nisem imel srca, da bi ji povedal, da ljubim drugo žensko, saj sem vedel, da jo bo to zlomilo. Srce me boli, da sem jo tako prizadel," iskreno priznava Goran in dodaja, da je sedaj končno našel srečo in da danes ve, da se je pravilno odločil.

"Razumem, da Hana svojo bolečino in jezo težko nadzoruje, in pričakujem, da se bo situacija poslabšala, a vse to o njej vem že od začetka zaprtja države. Na koncu oba veva, da sva celo lansko leto živela drug z drugim, a spala v različnih sobah." Hani želi le vse najboljše in upa, da bo našla nekoga, ki jo bo v življenju osrečeval. "Upam, da mi vi in Hana oprostite mojo veliko napako. Želim si le imeti zvezo, v kateri sem končno srečen, in to zdaj imam." 

To je prvih pet deklet, ki se bodo borile za srce sanjskega moškega
Preberi še
To je prvih pet deklet, ki se bodo borile za srce sanjskega moškega

Na Goranove besede pa se je odzvala tudi Hana in svojim sledilcem predstavila drugačno zgodbo. ''Z Goranom sva končala pred dvema tednoma, ko sem ga jaz pustila, in do treh dni nazaj me je prosjačil, da se vrnem. Goran, nehaj govoriti, drugače bom jaz začela! Ne laži drugim, kot si meni ... Enostavno sem te želela odkrižati iz življenja, ti pa ne znaš biti moški ...'' je zapisala in dala vedeti, da morda o njunem razmerju še nista rekla zadnje.  

V Sloveniji pa bomo že kmalu spremljali našega sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, ki bo v istoimenskem šovu poskušal najti ljubezen. Prav ta teden smo spoznali vse njegove kandidatke, ki se bodo borile za njegovo srce. Najdete jih TUKAJ.

Goran in Hana sta se spoznala v hrvaškem šovu Sanjski moški.
Goran in Hana sta se spoznala v hrvaškem šovu Sanjski moški. FOTO: Warner Bros.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493