Zadovoljna.si
Monika Baumgartner in Hans Sigl

Trači

Gorski zdravnik izpolnil obljubo

M. A.
30. 03. 2020 08.42
0

Ko smo lani, nekaj mesecev po obisku Hansa Sigla v Sloveniji, klepetali s priljubljenim igralcem, nam je zaupal, da pridno snemajo novo sezono, ki bo luč sveta ugledala leta 2020. Gorski zdravnik je očitno obljubo držal, saj nove epizode naslednji teden prihajajo na POP TV!

'Pozdravljam vse naše prijatelje v Sloveniji. Mi že pridno snemamo novo sezono za leto 2020 in hvala, da nas zvesto ves ta čas spremljate. Veliko ljubezni vsem, naj zavlada in upam, da se boste zabavali ob spremljanju naših novih epizod,' nam je pred točno letom dni sporočil Hans Sigl, ki je Slovencem v seriji Gorski zdravnik dobro znan kot doktor Martin Gruber. Obljubljene nove epizode 13. sezone zdaj res prihajajo na POP TV, prvič že naslednji ponedeljek, 6. aprila, ob 20.00.

Takšno sporočilo ima gorski zdravnik za Slovenke!
Preberi še
Takšno sporočilo ima gorski zdravnik za Slovenke!

Doktor Gruber pa se bo v 13. sezoni srečal z novimi preobrati in zapletenimi medicinskimi primeri. Kot smo bili navajeni do zdaj, dr. Gruber svojim pacientom ne nudi zgolj zdravstvene oskrbe, temveč tudi nasvete in moralno oporo. Pri tem mu seveda ne zmanjka raznih zapletov, ljubezenskih iskric in ljubosumnih pogledov. Tako bo že v prvi epizodi dr. Gruber postavljen pred izziv, njegova nova pacientka ima namreč alergijo na svetlobo. Vse življenje z očetom preživi v hiši, da ne bi bila izpostavljena dnevni svetlobi. Ko jo fant povabi na izlet na sneg z motornimi sanmi, pa se pod njima udre led.  

Gorski zdravnik se 6. aprila vrača na POP TV.
Gorski zdravnik se 6. aprila vrača na POP TV.FOTO: POP TV

Serija Najini mostovi se vrača jeseni

Ta teden od ponedeljka do srede ne spreglejte še zadnjih treh epizod priljubljene slovenske serije Najini mostovi. S tem se bo spomladanska sezona iztekla, junaki serije pa bodo z novimi epizodami z vami znova jeseni.

Takšen je njun odnos v zasebnem življenju
Preberi še
Takšen je njun odnos v zasebnem življenju

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493