Zadovoljna.si
Gospodin Savršeni

Trači

Seksi Hrvat iskreno o znani Slovenki: ’Nuša je med puncami, ki so mi najbolj všeč’

M. A.
06. 01. 2020 08.32
0

Novo leto prinaša novo zgodbo o ljubezni. Zgodbo, ki v ospredje ne postavlja zgolj ljubezni, temveč tudi iskrice, strast, ljubosumje, jezo in žalost, torej vse, kar s seboj prinaša prava ljubezen. Jo bo našel tudi vroči Mijo Matić?

Mijo Matić, ki ga naši sosedi predstavljajo pod imenom ’Gospodin Savršeni(Sanjski moški Hrvaške), je sicer 27-letni Hrvat, ki prihaja iz Siska, a že več let živi v Zagrebu, kjer se preživlja kot osebni trener in gasilec. Edinec, ki se je med odraščanjem ukvarjal z nogometom in med drugim celo igral za klub Zagreb, je po poškodbi nogometno žogo zamenjal za fitnes, končal pa je tudi šolo za profesionalnega gasilca. Ob vsem tem pogosto piše bloge, brez težav je v preteklosti spregovoril tudi o tem, kako je poskusil tako steroide kot ekstremne diete, s katerimi je svoje telo spravljal v nevarnost, na ljubezenskem področju pa so za njim tri resnejše veze; pogosto so bile te tudi na daljavo.

To je lepotec, ki bo dvigal temperaturo v letu 2020
Preberi še
To je lepotec, ki bo dvigal temperaturo v letu 2020

Zdaj se Mijo podaja v novo zgodbo, saj bo v šovu Sanjski moški Hrvaške, ki ga bomo od ponedeljka do petka ob 20.00 spremljali na POP TV, svojo ljubezen iskal med 19 dekleti, ki so prišle v luksuzno vilo z zgolj enim namenom: osvojiti Mijevo srce. Med dekleta se bo pomešala tudi Slovenka, sicer dobro znana Nuša Rojs, ki smo jo Slovenci leta 2018 spremljali v šovu Slovenija ima talent, še nekaj let nazaj pa se je poskusila tudi v šovu X Factor Slovenija. Nuša in Mijo imata med seboj sicer prav posebno povezavo, saj se oba ukvarjata z gasilstvom, Mijo pa je bil, čeprav je Hrvat, rojen tudi v Sloveniji, in sicer v Ljubljani.

’Bil sem že zaljubljen in menim, da lepšega občutka od tega ni,’ sicer priznava Mijo, ki v ljubezen na prvi pogled sicer ne verjame, a dopušča možnost, da se v šovu tudi zaljubi.

Kdo je Nuša Rojs, ki smo jo spoznali v Slovenija ima talent?
Preberi še
Kdo je Nuša Rojs, ki smo jo spoznali v Slovenija ima talent?
Za Mijevo srce se bo borilo 19 deklet, med drugim tudi ena Slovenka, znana Nuša Rojs.
Za Mijevo srce se bo borilo 19 deklet, med drugim tudi ena Slovenka, znana Nuša Rojs.FOTO: Warner Bros

Dekleta se bodo že prvi večer dobro zavedala, da so prišla v tekmovanje, zato se bodo poslužila zanimivih taktik. Ena bo stavila na rojstnodnevno tortico, druga se bo skrivala za masko, spremljali bomo tudi tuje jezike in zanimiva darila, kot so lisice, žganje in celo ljubezenski napoj. A ljubezni se ne da kupiti, zato bodo na koncu odločale le iskrice. In teh res ne bo manjkalo. Ne zamudite prve epizode šova Sanjski moški Hrvaške nocoj ob 20.00 na POP TV, ko se bosta prvi dve dekleti že poslovili od Mija.

Nocojšnja epizoda bo dvojna, od Mija pa se bosta poslovili kar dve dekleti.
Nocojšnja epizoda bo dvojna, od Mija pa se bosta poslovili kar dve dekleti.FOTO: Warner Bros

Med prvim spoznavanjem deklet bo Nuša hitro očarala Mija, zato si bosta ukradla nekaj trenutkov in zunaj pokramljala sama. 'Ne morem verjeti, koliko skupnih točk imava,' bo priznala Nuša, ki sicer Miju ne skriva, da se je prijavila iz radovednosti in da ne računa kaj preveč na novo ljubezen. Mijo bo vseeno nad Nušo navdušen in bo že prvi večer priznal: 'Nuša je med puncami, ki so mi najbolj všeč.'  

Mijo Matić
Mijo MatićFOTO: Warner Bros
Sanjski moški Hrvaške

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399