Zadovoljna.si
Goran Dragić in Greice Murphy

Trači

To je Dragićevi izbranki spremenilo življenje

N. Č.
20. 02. 2024 05.00
0

Goran Dragić je pred kratkim potrdil zvezo z Greice Murphy. Delil je namreč njuno skupno fotografijo, na kateri si delita sladek poljub.

Goran Dragić in njegova srčna izbranka Greice Murphy sta za valentinovo presenetila s prikupno skupno fotografijo, na kateri si delita poljub. Fotografijo je najprej delila Greice, nato pa jo je delil še slovenski košarkar, ki sicer v kratkem zaključuje svojo športno kariero. 

Poljub Gorana Dragića in Greice Murphy.
Poljub Gorana Dragića in Greice Murphy. FOTO: instagram story - Goran Dragić

Svojo novo srčno izbranko je priljubljeni športnik pokazal že na enem izmed dogodkov, ali bo Greice 24. avgusta obiskala prestolnico Slovenije, ko se bo odvila njegova poslovilna tekma, pa še ni znano. 

Kdo pravzaprav je Greice Murphy?

Gre za ustanoviteljico in izvršno direktorico nagrajenega zdravstvenega podjetja, investitorko, filantropistko in mater dveh sinov, Lucasa in Nicholasa. Kot lahko preberemo na njeni spletni strani, je Greice pri 23 letih prispela iz Brazilije v Ameriko, za njen uspeh pa je zaslužna njena mama, ki ji je začrtala pot.

Prijavila jo je namreč na lepotno tekmovanje, ki ji je za vedno spremenilo življenje. Njena želja je bila 'uresničiti ameriške sanje', za katere se zdi, da jih tudi je, postala je namreč zelo uspešna poslovna ženska. Še bolj kot to si je želela, da bi nekaj spremenila in pozitivno vplivala na življenja ljudi. 

Kdo je lepotica, ki jo objema Jan Plestenjak?
Preberi še
Kdo je lepotica, ki jo objema Jan Plestenjak?
Plestenjakova izbranka delila romantično fotografijo
Preberi še
Plestenjakova izbranka delila romantično fotografijo
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368