Zadovoljna.si
Meadow Walker

Trači

Hčerka pokojnega igralca delila ganljivo fotografijo

M.S
14. 09. 2023 08.45
0

Hčerka slavnega igralca Paula Walkerja, 24-letna Meadow Walker, je na svojem profilu na Instagramu delila ganljivo črno-belo fotografijo, ki jo je posvetila svojemu pokojnemu očetu. Izrazila je spoštovanje do svojega očeta in mu izrekla voščilo, v katerem se je zahvalila za vse, kar je prejela od njega.

Hčerka slavnega igralca Paula Walkerja, 24-letna Meadow Walker, je na svojem profilu delila ganljivo črno-belo fotografijo, ki jo je posvetila svojemu ljubljenemu očetu. Paul bi 12. septembra dopolnil svoj 50. rojstni dan. Na sliki sta objeta, njeno sporočilo pa je prežeto s čustvi in hvaležnostjo. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Meadow je izrazila globoko spoštovanje do svojega očeta in mu izrekla voščilo, v katerem se je zahvalila za vso ljubezen, vodenje in vzgojo, ki jo je prejela od njega. Zapisala je: "Si najbolj prijazna, skromna, velikodušna in skrbna duša, kar jih poznam. Že v moji mladosti si me naučil, da vedno ravnaj spoštljivo, delaj dobro in skrbi za naš planet. Ljubim te in te vsak dan pogrešam."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Poleg tega je zvezdnica delila tudi serijo fotografij svojega očeta iz kultne filmske franšize Hitri in Drzni, obenem pa napovedala posebno zbiranje sredstev za očetovo fundacijo. S tem namenom bo na voljo omejena izdaja majic, pri čemer bodo vsi prihodki namenjeni očetovi neprofitni organizaciji.

Meadow Walker na svetovni premieri filma Fast X v Rimu
Meadow Walker na svetovni premieri filma Fast X v Rimu FOTO: Profimedia

Nedavno je tudi igralčev brat Cody Walker spregovoril o svojem bratu in nadaljevanju njegove zapuščine. Prevzel je vodenje neprofitne organizacije She's All That Alum Reach Out Worldwide. Cody je za ameriške medije izrazil očetovo ljubezen do Meadow in poudaril, da je bila za njegovega brata največji ponos in je želel le najboljše zanjo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368