Zadovoljna.si
Salma Hayek in Francois-Henri Pinault

Trači

Hčerka Salme Hayek je kopija svojega očeta

J.V.
27. 01. 2021 08.01
0

Mehiška igralka Salma Hayek je vedno zelo rada delila foto utrinke iz svojega zasebnega življenja. Edina oseba, ki je nikoli ni rada izpostavljala na družbenih omrežjih, pa je njena hčerka Valentina. 13-letnica je odrasla v pravo mlado damo, ki pa ni podobna svoji slavni mami, ampak je kopija očeta, francoskega milijarderja Françoisa-Henrija Pinaulta.

Salma Hayek je ena tistih zvezdnic, ki svojih otrok ne izpostavljajo javno, zato je marsikoga presenetilo, v kakšno damo je v zadnjih nekaj letih odrasla njena hčerka Valentina. Ta je postala prava kopija svojega očeta, ki mu očitno ni podobna le po obraznih potezah, ampak tudi po značaju. Igralka je namreč pred časom za People dejala, da sta si s hčerko karakterno precej različni. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Medtem ko je Valentina edini otrok slavne igralke, ima François-Henri iz prejšnjih zvez tri otroke. S prvo soprogo ima danes 22-letnega Francosisa in 19-letno Mathildo, iz zveze s slavno manekenko Lindo Evangelisto pa ima milijarder 14-letnega sina Augustina Jamesa. Salma je ob njuni 14. obletnici delila zelo ganljivo sporočilo, ki ga je posvetila svojemu možu. "Danes pred 14 leti sem spoznala svojo sorodno dušo," je zapisala in objavila fotografijo, na kateri z možem plešeta. "Po preizkusu časa in tudi po preizkusu karantene se počutim zelo hvaležno, da sem te našla in bolj kot te odkrivam, večja je moja ljubezen." Salma in Pinault sta se poročila leta 2009. 

Medtem ko na njenem Instagramovem profilu ne boste našli veliko družinskih fotografij, pa vas tam čaka prava zakladnica fotografij, na katerih zvezdnica pozira v kopalkah. Salma se namreč zelo rada pohvali s svojimi oblinami, česar ji ne moremo zameriti. Pri 54 letih je videti bolje kot marsikatera 20-letnica!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.


  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478