Zadovoljna.si
Kevin Bacon in Kyra Sedgwick

Trači

Hollywoodska zvezdnika razkrila načine za ohranjanje ljubezni

M. A.
11. 05. 2020 07.30
0

Največja imena v svetu filma se lahko pohvalijo z najprestižnejšimi vilami, vrtoglavim bogastvom in luksuznimi avtomobili, le redko katero izmed njih pa se lahko pohvali z uspešno in dolgotrajno vezo. Velika izjema sta Kevin Bacon in Kyra Sedgwick, ki sta se spoznala in zaljubila na setu ene izmed gledaliških iger pred 33 leti, ljubezen pa še vedno traja.

Poročila sta se že naslednjo leto, 4. septembra 1988, kar pomeni, da ju letos čaka že 32. obletnica poroke, v zakonu pa sta se jima rodila tudi dva otroka; danes 30-letni Travis in 28-letna Sosie Ruth. Kevin Bacon je od nekdaj z veseljem govoril o svoji ženi in tako v enem izmed intervjujev dejal, da bi z veseljem s svetom delil čarobno formulo za ohranjanje ljubezni, a da je ne pozna: "Mislim, da enostavno uživava v družbi drug drugega," je dejal v enem izmed intervjujev, kljub temu pa sta Kevin in Kyra v enem izmed skupnih intervjujev podelila nekaj nasvetov, za katere menita, da ohranjajo ljubezen in spoštovanje.

Kevin Bacon in Kyra Sedgwick
Kevin Bacon in Kyra SedgwickFOTO: Profimedia

Zaupaj drug drugemu

Včasih nas lastni strah hromi pred tem, da bi uresničili svoje sanje, in tako je bilo tudi v primeru omenjenih zakoncev, saj je Kyra sanjala o poklicu režiserke, a si nikoli ni upala narediti koraka naprej. A vanjo je zaupal mož in jo tako dlje časa spodbujal in pred tremi leti je končno režirala svoj prvi film, Story of a Girl, v katerem ne igra le Kevin, temveč tudi njuna hči Sosie.

Drugega postavi na prvo mesto

Kevin večkrat omeni, da se zaveda, koliko je zaradi družine žrtvovala Kyra, saj je namesto novih projektov raje ostajala doma z otrokoma, kar je prav tako hvalevredno, saj hollywoodski zvezdniki otroke pogosto prepustijo kar varuškam. Pozneje se je izkazal tudi Kevin, ko je bila Kyri ponujena vloga, ki si jo je res želela. Spodbudil jo je k temu, da jo sprejme, sam pa je takrat ostal doma.

Medsebojno spoštovanje je najpomembnejše

Ne glede na izziv ali ponujeno priložnost se pri zakoncema Bacon Sedgwick vse začne s pogovorom. Na stvari ne gledata z vidika, kako so težke ali kako bodo uspele, temveč vedno stremita k temu, da najdeta rešitev, ki bi ustrezala vsem.

Skupni čas je pomemben

Tako Kevin kot Kyra se zavedata, da zveza ne more uspeti in cveteti brez vlaganja vanjo, in tako veliko poudarka dajeta na skupni čas. V prostem času rada skupaj prepevata in igrata na kitaro, kar delita tudi na svojih družbenih omrežjih, posebej presenetljiva pa je novica, da imajo tako zakonca kot njuna otroka skupno družinsko tetovažo, ki jih še bolj povezuje.

Kevin Bacon in Kyra Sedgwick pred skoraj dvajsetimi leti.
Kevin Bacon in Kyra Sedgwick pred skoraj dvajsetimi leti.FOTO: Profimedia
Kevin in Kyra na začetku svoje zveze.
Kevin in Kyra na začetku svoje zveze.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493