Zadovoljna.si
Šverc komerc I. - 22. del

Trači

Hrvaški zvezdnik dopolnil 40 let

M. A.
26. 04. 2021 06.00
0

Slovenski gledalci so ga pred leti že oboževalci v priljubljeni seriji Larina izbira, zdaj pa Filip Juričić navdušuje še v seriji Šverc komerc. Igralec je pred dnevi dopolnil 40 let, ta teden pa si boste lahko serijo na POP TV ogledali tudi v četrtek.

Uspešni hrvaški igralec Filip Juričić je minuli konec tedna upihnil 40 svečk na svoji rojstnodnevni torti, kar je zgolj z novico o tem obeležil tudi na družbenih omrežjih, kjer se je vsem, ki so mu čestitali, tudi prisrčno zahvalil, sicer pa je bržkone svoj jubilej proslavil s svojo družino; zaročenko Niko Dogan in njunim sinom, Lavom, ki ima dve leti in pol. O letih, ki minevajo, je sicer pred časom spregovoril tudi za hrvaški Dnevnik in se pošalil, da se zaveda minevanja let, a da se s tem ne obremenjuje, da je lepote z leti pač vse manj: 'Zdaj se bolj zanašam na igro, pa bomo videli, kako mi bo šlo.' Očitno gre 40-letniku še vedno dobro, saj trenutno snema novo serijo Tate, prav tako pa se lahko pohvali tudi z nazivom najbolj zaželenega Hrvata, kot so ga večkrat oklicali številni hrvaški mediji.

Sanjski moški nagrajuje: nikoli samski, vedno sanjski!
Preberi še
Sanjski moški nagrajuje: nikoli samski, vedno sanjski!
Filip Juričić je že pred leti v seriji Larina izbira slovenske gledalce navduševal kot zlobni Dinko, zdaj nas zabava kot policist Marko v seriji Šverc komerc.
Filip Juričić je že pred leti v seriji Larina izbira slovenske gledalce navduševal kot zlobni Dinko, zdaj nas zabava kot policist Marko v seriji Šverc komerc.FOTO: VOYO

Čeprav smo vajeni, da nam priljubljena serija Šverc komerc večere na POP TV krajša med ponedeljkom in sredo ob 21.00, pa je v tem prazničnem tednu MasterChef Slovenija prav tako na počitku, zato si boste lahko novo epizodo ogledali tudi v četrtek. V tem tednu bomo spremljali dogajanje po nezgodi zaradi izpada elektrike, kjer si bo Zorka zlomila nogo, Marko pa potolkel rebra, Dado in Karlo pa bosta neuspešno poskušala prikriti, da je za kratki stik kriv Ante. Mijo in Nediljko se bosta morala soočiti z aretacijo, Marko in Zorka pa se bosta znašla v isti bolniški sobi, Zorka pa mu bo pod vplivom pomirjeval izdala, da je Petra še vedno nora nanj.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Šverc komerc ta teden na POP TV prihaja tudi v četrtek, 29. aprila, ob 21.00.
Šverc komerc ta teden na POP TV prihaja tudi v četrtek, 29. aprila, ob 21.00.FOTO: VOYO

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493