Celine Dion pokazala, kako je videti brez ličil

M. A.
26.09.2019, 14:20
6
Ameriška diva Celine Dion, ki je letos praznovala 51. rojstni dan, je v zadnjih letih preživela marsikaj. Vrsto let je stala ob strani možu Reneju, ki je bil bitko z rakom, januarja 2016 pa jo je žal izgubil; le nekaj dni pozneje je zaradi iste bolezni izgubila še brata. Pevka ni imela druge izbire, kot da se pobere in nadaljuje svoje življenje, čeprav je napovedala, da ne bo nikoli več ljubila. Danes se posveča svojim trem sinovom, še vedno pa nadaljuje tudi uspešno glasbeno kariero. Naslednje leto bo praznovala že 40. obletnico kariere.

Celine Dion je po skoraj desetih letih pred nekaj meseci končala serijo koncertov v Las Vegasu, zdaj pa je tik pred izdajo novega albuma Courage, prvega albuma v angleščini po šestih letih. Na omenjenem albumu bo v istoimenski pesmi iskreno spregovorila o življenju brez moža in o soočanju z izgubo, danes pa je izdala videospot za novo pesem Imperfections, s katero se dotika teme notranje in zunanje lepote, dojemanja in sprejemanja samega sebe in svojih pomanjkljivosti. Na koncu videospota tudi preseneti s povsem naravnim videzom brez ličil.

PREBERI ŠE
Celine Dion je s kratkimi lasmi neprepoznavna

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Celine je v letošnjem letu že polnila številne časopise zaradi svojega videza; mediji so sprva poročali, da je preveč shujšala in se spraševali, če morebiti ni bolna, nakar se je izkazalo, da si je pevka izpolnila dolgoletno željo in začela plesati balet. Petje pa še vedno ostaja njena prva strast, saj se z albumom Courage podaja na novo turnejo; sprva po domači Kanadi in ZDA, naslednje leto pa prihaja tudi v Evropo; ravno danes je objavila seznam držav, ki jih bo obiskala, med nam najbližjimi pa bo nastopila 5. junija v Zagrebu, 15. junija pa na Dunaju.

PREBERI ŠE
Celine Dion iskreno o svoji koščeni postavi

Celine je tudi pri 51. letih in brez ličil videti fantastično.
Celine je tudi pri 51. letih in brez ličil videti fantastično.FOTO: YouTube