Izjave na prvem zmenku, ki jih ne želite slišati

M. A.
15.09.2020, 8:03
0
Družbena omrežja in mobilne aplikacije za spoznavanje ljudi so v minulih letih močno olajšale vzpostavljanje prvega stika med iskalci ljubezni, a slej kot prej je treba tudi telefone potisniti ob stran in se srečati v živo. Pritisk prvega pogovora v živo so tokrat čutili tudi kandidati 4. sezone šova Ljubezen po domače, ki so v minuli oddaji na lastni koži občutili tremo prvih zmenkov. In kako jim je šlo?

Ko se podamo na prvi zmenek, nikoli ne vemo, kaj točno lahko pričakujemo od osebe, s katero se bomo srečali ... Še več, včasih s svojim obnašanjem in besedami zaradi treme presenetimo celo sami sebe. Predstavljajte si, kako težko je šele, če z osebo, ki sedi nasproti nas, nismo še nikoli spregovorili niti besede, poslali smo ji zgolj eno pismo. S takšnimi občutji so se v prejšnji epizodi priljubljenega šova Ljubezen po domačesrečali kandidati omenjenega šova, njihove taktike pa so bile različne. Nekateri so se zatekli k humorju, drugi h komplimentom, tretji pa so kar takoj začeli z resnimi temami za prihodnost. "Zdi se mi, da nekako kar spadava skupaj," ni ovinkaril Marjan Jakša, ko je bil povsem očaran nad Metkinimi kodrčki, Johnapa je s črnim humorjem nasmejala Joži Lesičak:"Je tvoja partnerka umrla, ker si jo preveč sekiral," ga je presenetila z vprašanjem in dodala, da sama hodi v cerkev zgolj takrat, ko mora na pogreb.

PREBERI ŠE
Je to že prva ljubezen nove sezone Ljubezni po domače?

Česa pa ti ne bi želela slišati na prvem zmenku?
Česa pa ti ne bi želela slišati na prvem zmenku?FOTO: Zadovoljna.si

Svoj delež romantičnih ponudb je dobila tudi Jacqueline Kale, ki ni bila navdušena niti nad starostjo niti nad višino 55-letnega Mirana Močnika. Temu je ni uspelo navdušiti niti s ponudbo poljuba, očaral je ni s podatkom, da zna šivati, na koncu pa si je privoščil še izjavo: "Pa kaj, če sem manjši? V postelji se vse poravna!"

Nekateri pa so stavili tudi na darila, čeprav so bila določena malce vprašljiva ... Tako je Metka npr. od Marjana dobila kar bučo, Sandibo Jacqueline še presenetil s kremo, za katero se bo ponudil, da jo namaže on, prijateljici Alenka Brezovšekin Darja Sančaninpa sta Janeza Rebernikapresenetili z luštrekovim žganjem, ki naj bi ugodno vplival na potenco, zato sta ga poimenovali kar eliksir ljubezni. Poseben pristop je ubral tudi Janez Marn, ki je svojim kandidatkam sicer pripravil darila, a jih pozabil doma. Več zabavnih prigod si oglejte v spodnjem videu.