Zadovoljna.si
Jadranka Lisjak

Oddaje

Jadranka iz Big Brotherja prihaja v Ljubezen po domače!

M. A.
09. 03. 2019 08.46
0

Po prvem tednu predvajanja nove sezone Ljubezni po domače, ko je ta že dosegla rekordno gledanost, se zdaj ljubezenske pravljice zares začenjajo. Sinoči smo namreč spremljali usodne odločitve in povabila na kmetije, danes pa se začenja zares, a presenečenj ob tem še ni konec.

Za prvo presenečenje je minuli teden že poskrbela voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki je Jožetu Roženu zaupala, da je joker te sezone in da mu bo dame, ki se zanimajo zanj, pripeljala kar naravnost na njegovo kmetijo. Ena izmed njih pa bo tudi Jadranka Lisjak, ki je pred tremi leti poskrbela za pestro dogajanje v šovu Big Brother.

Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila
Preberi še
Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila
Jadranka se vrača: po Big Brotherju je čas za Ljubezen po domače.
Jadranka se vrača: po Big Brotherju je čas za Ljubezen po domače.FOTO:

Jadranka, ki je v hiši Big Brother vztrajala skoraj do zadnjega dne, je prvih nekaj tednov preživela v skrivni sobi, nato pa je morala svoje sotekmovalce prepričati, da z Jasminom Cerićem, Gregorjem Kobaletom in Tugomirjem Kočevarjem sestavljajo isto družino. V šovu se je kar nekajkrat sprla tudi s poznejšo zmagovalko Mirelo Lapanović, kasneje sta druga z drugo večkrat besedno obračunali tudi prek družbenih omrežij.

2 leti po zmagi v šovu razkrila resnico ...
Preberi še
2 leti po zmagi v šovu razkrila resnico ...
Tanja je Jožetu povedala, da v šovu ostaja kot joker.
Tanja je Jožetu povedala, da v šovu ostaja kot joker.FOTO: POP TV

Poleg Jadranke bodo na Jožetovo kmetijo prišle še tri kandidatke in prepričani smo, da boste prepoznali tudi katero izmed njih. Nova epizoda je na sporedu že danes ob 20. uri na POP TV, če ste nestrpni, pa si jo lahko že ogledate na VOYO.

Jadranka se je Sloveniji predstavila leta 2016 v Big Brotherju.
Jadranka se je Sloveniji predstavila leta 2016 v Big Brotherju.FOTO: 24UR

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375