Junak šova Ljubezen po domače o seksu v troje

M. A.
16.09.2020, 7:25
2
Spolni odnos s še dvema ženskama je neuresničena želja in sanje marsikaterega moškega, o čemer je bilo govora tudi v minuli epizodi priljubljenega šova Ljubezen po domače. Prijateljici Alenka in Darja sta se namreč odločili, da se bosta borili za istega moškega, on pa bi imel kar obe.

Prvi zmenki v 4. sezoni šova Ljubezen po domačeso razkrili prve iskrice in prve taktike letošnjih tekmovalcev. Najboljši prijateljici Alenka Brezovšekin Darja Sančaninsta sprva presenetili z odločitvijo, da se bosta borili kar za istega moškega, Janeza Rebernika, nato pa sta presenetili še z darilom zanj. Na prvi hitri zmenek sta namreč prišli kar skupaj, ob tem pa sta mu podelili luštrekovo žganje, ki sta ga poimenovali eliksir ljubezni, saj naj bi poživil dogajanje med rjuhami in izboljšal moško potenco. Janez je sicer hitro povedal, da je kot pravi Štajerec tudi sam divji in da tega še ne potrebuje, sicer bosta morali v posteljo res priti obe. Tu pa sta prijateljici potegnili črto:'Marsikaj si deliva, moškega pa ne,' sta povedali in razkrili, da v boju za ljubezen ni prostora za prepir med njima. 

PREBERI ŠE
Tamara Korošec razkrila, zakaj je samska

Seks v troje pa je kljub vsemu velika želja številnih moških, česar se dobro zaveda tudi kandidat 3. sezone Jaka Hafner, ki je zahvaljujoč šovu v Ani Podobniknašel svojo sorodno dušo, v zgolj dveh letih zveze pa sta se jima rodili kar dve hčerki, Tinain Hana.'Številni sanjajo o seksu s še dvema,' je komentiral ob ogledu šova v komentatorski oddaji Ljubezen po domače na kavču, čemur je brat Gašperprikimal, Ana pa ni bila tako razumevajoča in mu je hitro povedala, kaj si o njegovi ideji misli in ga postavila na realna tla. Njen odziv si oglejte v spodnjem videu, zamujena oddaja pa vas še vedno čaka na VOYO.

Ana je Jako hitro postavila na realna tla.
Ana je Jako hitro postavila na realna tla.FOTO: POP TV

Jaka Hafner in Ana Podobnik sta se zaljubila po koncu snemanja 3. sezone šova Ljubezen po domače, v naslednjih dveh letih pa sta se zaročila in postala starša dvema hčerkama, Tini in Hani.
Jaka Hafner in Ana Podobnik sta se zaljubila po koncu snemanja 3. sezone šova Ljubezen po domače, v naslednjih dveh letih pa sta se zaročila in postala starša dvema hčerkama, Tini in Hani.FOTO: POP TV

Komentatorska oddaja Ljubezen po domače na kavču na POP TVsicer prihaja vsako nedeljo po novi epizodi šova, v njej pa nekdanji udeleženci šova komentirajo dogajanje med iskalci ljubezni, obenem pa razkrivajo tudi svoje pikantne skrivnosti ... Tako je Tamara Korošecnazadnje namignila, zakaj se je po dveh letih razšla z Renatom Lužarjem. Več preberite TUKAJ.

Komentatorska oddaja Ljubezen po domače na kavču bo očitno razkrila tudi nekatere do zdaj ohranjene skrivnosti.
Komentatorska oddaja Ljubezen po domače na kavču bo očitno razkrila tudi nekatere do zdaj ohranjene skrivnosti.FOTO: POP TV