Zadovoljna.si
Jana Morelj - naslovna

Trači

Jana prvič po porodu na rdeči preprogi

M. A.
07. 09. 2018 12.49
0

Oziroma na zlati preprogi, saj je sinočnja POP Promenada, na kateri se je trlo znanih obrazov, sijala v odtenkih zlate barve. Po njej pa se je sprehodila tudi Jana Morelj, ki se je po porodu hčerke Mie prvič pojavila v javnosti.

Simpatična vremenarka in radijska voditeljica Jana Morelj se je pred točno mesecem dni razveselila hčerkice Mie. Od takrat naprej so njeni dnevi posvečeni predvsem skrbi za malčico, včeraj pa se je Jana sprehodila po zlati preprogi in pokazala, da tudi mesec dni po porodu izgleda fantastično.

Po Jani sedaj veselo novico razkril tudi Denis Avdić
Preberi še
Po Jani sedaj veselo novico razkril tudi Denis Avdić
Jana Morelj je rodila 7. avgusta, točno mesec dni pozneje pa se je sprehodila po zlati preprogi POP Promenade.
Jana Morelj je rodila 7. avgusta, točno mesec dni pozneje pa se je sprehodila po zlati preprogi POP Promenade.FOTO: Miro Majcen

Le nekaj dni nazaj je Jana v intervjuju sicer povedala, da se trudi izogibati stresu in zaskrbljenosti, saj se zaveda, da to začuti tudi otrok, vseeno pa se težko sprosti, saj je Mia njen prvi otrok. 

Jana Morelj iskreno o nosečnosti
Preberi še
Jana Morelj iskreno o nosečnosti

POP Promenada, tradicionalni dogodek medijske hiše POP TV, je kot vsako leto sicer poskrbela za odlično zabavo, kjer se je trlo znanih obrazov in poslovnih partnerjev. Zbrane je nagovoril tudi generalni direktor PRO PLUS Pavel Vrabec in povedal, da ni ponosen zgolj na rezultate: 'Sem so namreč prišli vsi tisti, ki s svojo inovativnostjo in profesionalnostjo prispevajo k takšnim uspehom. Skupaj namreč ustvarjamo trende in kvalitetno vsebino in to v prvi vrsti za gledalke in gledalce.'

Bi verjeli, da je rodila pred enim mesecem?
Bi verjeli, da je rodila pred enim mesecem?FOTO: Miro Majcen

 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324