Zadovoljna.si
Jane Seymour

Trači

72-letnica: 'Seks je zdaj bolj strasten'

E.R.
21. 01. 2024 05.00
2

Nekdanje Bondovo dekle Jane Seymour je v zvezi z glasbenikom Johnom Zambettijem, za katerega je že prej izjavila, da jo resnično osrečuje. Pravi pa tudi, da ima zdaj več izkušenj, zato so tudi njeni spolni odnosi boljši kot v mladosti.

Igralka Jane Seymour, najbolj znana po vlogi Bondovega dekleta, ima danes sicer 72 let, razkrila pa je, da njeno spolno življenje še nikoli ni bilo boljše.

Trenutno je v zvezi z glasbenikom Johnom Zambettijem, za katerega je že veliko prej izjavila, da jo resnično osrečuje. Pravi pa tudi, da je njuno življenje v spalnici zavidljivo dobro, veliko boljše kot v mladosti, kar pripisuje predvsem izkušnjam.

V svojo mrežo je ulovila 31 let mlajšega
Preberi še
V svojo mrežo je ulovila 31 let mlajšega

"Seks je zdaj veliko bolj čudovit in veliko bolj strasten kot karkoli, kar sem do sedaj izkusila, ker temelji na zaupanju, ljubezni in izkušnjah. Zdaj poznam sebe in svoje telo, John pa je imel svoje izkušnje – tako da ni tako kot takrat, ko sva bila mlajša," je zaupala reviji Cosmopolitan.

Meni, da se mladi danes najprej odločijo za spolni odnosi, potem pa se šele dejansko pričnejo spoznavati. "Predvidevam, da danes mlajše generacije najprej skočijo med rjuhe, potem pa rečejo: 'Oh, mimogrede, zdravo, kako si?'," je pojasnila, nato pa dodala: "Starejša kot postajam, bolj seks temelji na čustveni intimnosti, na tem, da z nekom delimo življenjske vzpone in padce – naše občutke, veselje, žalost, skupne strasti in želje." 

Po 21 letih zakona sta še vedno noro zaljubljena
Preberi še
Po 21 letih zakona sta še vedno noro zaljubljena

 Sama je prepričana, da je to, da s starostjo aktivnost v postelji upada, mit.

"Ni nujno, da se vaše spolno življenje konča pri 60. Na koncu dneva vsak išče nekaj, kar mu bo zavrelo kri v določenem delu telesa. Ko boš to razumel, boš srečen in zadovoljen," je rekla.

Kdo je srečnež, ki ga ljubi Monica Bellucci?
Preberi še
Kdo je srečnež, ki ga ljubi Monica Bellucci?

Dodaja, da je prednost intimnih odnosov v zrelejših letih to, da po 60. letu ne moreš več zanositi.

"Resnično čutim, da sta seks in intimnost pri mojih letih boljša kot kdaj koli prej. Pravzaprav stojim za tem. Po propadlih zakonih sem morala biti sama, da sem se naučila, kako se ne izgubiti in se uresničiti v tem spolnem in romantičnem smislu," je povedala.

Jane Seymour od sreče kar žari.
Jane Seymour od sreče kar žari.FOTO: Profimedia

Jane je bila sicer poročena štirikrat. Z Michaelom Attenboroughom je bila med letoma 1971 in 1973, nato z  Geoffreyjem Planerjem od 1977 do 1978, Davidom Flynnom med 1981 in 1992 in Jamesom Keachom od 1993 do 2015. Oktobra 2023 pa je razkrila, da je v razmerju z Zambettijem. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Zvezdnico Jane Seymour lahko ujamete tudi na VOYO v zabavni komediji Dejmo migat (Let's Get Physical)!

Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Preberi še
Slovenka razkrila: "Jaz sem vedno rada tepla fante"
Je oskarjevki ta sivolasi šarmer ukradel srce?
Preberi še
Je oskarjevki ta sivolasi šarmer ukradel srce?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413