Zadovoljna.si
Jennifer Aniston

Trači

Jennifer Aniston prvič iskreno o ločitvi od Brada Pitta

J.V.
02. 06. 2022 05.00
0

Jennifer Aniston se je kot gostja pojavila v priljubljeni pogovorni oddaji Ellen DeGeneres, ki se po 19 letih poslavlja s televizijskih zaslonov. V oddaji je zvezdnica prvič iskreno spregovorila o ločitvi, ki se je vpisala v zgodovino kot ena najbolj odmevnih hollywoodskih ločitev.

Nagradna igra: poteguj se za poletno brisačo Zadovoljna.si
Preberi še
Nagradna igra: poteguj se za poletno brisačo Zadovoljna.si

Igralka Jennifer Aniston je v pogovoru s priljubljeno televizijsko voditeljico Ellen DeGeneres obudila spomine na eno najbolj bolečih obdobij svojega življenja. Bilo je usodno leto 2005, ko se ji je življenje obrnilo na glavo in se je razšla z igralcem Bradom Pittom. Hkrati pa se je takrat končalo tudi snemanje serije Prijatelji. Jen je priznala, da se je znašla na razpotju življenja popolnoma uničena.

"Ločila sem se in se odločila, da grem na terapijo," je dejala in dodala: "In potem sem dobila priložnost zaigrati v filmu Break Up. Bila sem na robu, potem pa sem si rekla, da bom vse obrnila sebi v prid. Naj bo to novo poglavje v mojem življenju. Obrnila sem novo stran, dokončala stare stvari in kar naenkrat je vse delovalo odlično."

Jennifer Aniston
Jennifer AnistonFOTO: Profimedia

 

Spomnimo

Brad in Jennife sta januarja 2005 vložila zahtevo za ločitev po štirih letih zakona. Igralec je imel razmerje s kolegico Angelino Jolie, ki jo je spoznal med snemanjem filma Gospod in gospa Smith. Odnos med Jen in Bradom je bil vse od takrat ena izmed najbolj vročih tem, ki se do danes še vedno ni ohladila. 

V zadnjih treh letih je bilo sicer kar nekaj znakov, ki so namigovali, da sta nekdanja zakonca v stikih in da se družita. Najprej se je zvezdnik udeležil njenega rojstnega dne, nato pa sta oba sodelovala pri branju scenarija, ki je potekalo po spletu. "Veste, Brad in jaz sva kolega – prijatelja, ki govorita drug z drugim. To ni nič čudnega – razen za vse, ki so si to ogledali in si želeli, da bi bilo," je v nedavnem intervjuju dejala igralka. 

Brad Pitt, Jennifer Aniston
Brad Pitt, Jennifer AnistonFOTO: Profimedia


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375