Zadovoljna.si
Jennifer Garner

Trači

Jennifer Garner je najlepša ženska leta 2019

J.V.
25. 04. 2019 10.42
0

Revija People je za najlepšo žensko leta 2019 razglasila hollywoodsko igralko Jennifer Garner.

Revija People vsako leto razglasi najbolj seksi moškega na svetu in najlepšo žensko leta. Tokrat je laskavi naziv pripadel 47-letni igralki Jennifer Garner, ki je titulo prevzela pevki Pink. Zvezdnica krasi najnovejšo naslovnico revije brez ličil, poteza, s katero je navdušila ženske po celem svetu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V velikem intervjuju za revijo, je Jennifer spregovorila o tem, kako ji uspeva ohranjati mladosten videz in neverjetno izklesano telo. Pravi, da so za njen videz na pragu 50. letih, zaslužni njeni trije otroci, 13-letna Violet, 10-letna Seraphina in 7-letni Samuel, ki jih ima igralka iz zakona z Benom Affleckom. 

Anketa Arhiv
Jennifer Garner je najlepša ženska leta 2019
Ali si zvezdnica zasluži laskavi naziv?
Jennifer Garner je najlepša ženska leta 2019

Kot je razkrila v intervjuju za revijo Harper's Bazaar, redno skrbi za kožo in jo vsak večer pred spanjem temeljito očisti. Da gre za del lepotne rutine, ki ga ne bi smela izpustiti nobena ženska, nam je pojasnila tudi kozmetologinja Anita Lunežnik in dejala, da so sicer posledice. "Ena izmed njih je, da občutljivost kože prihaja na površje vedno bolj in prav tukaj se stanje poslabša in naša koža postane neživa. Poskrbimo, da kožo dobro očistimo pred spanjem in to vsekakor dvakrat. Prvič čistimo dan, drugič kožo. Dajmo ji življenje, da diha."

Jennifer doma nikoli ne zapusti brez kreme z zaščitnim faktorjem in dodaja, da doma nikoli ne nosi ličil. Kožo redno neguje z vlažilnimi kremami, ki vsebujejo retinol in imajo 'anti-age' učinek. Kar pa se tiče njenega izklesanega telesa, se Jennifer večkrat na teden poti v fitnesu in trenira pod budnim očesom osebne trenerke.

To je čudežna sestavina za brezhibno kožo
Preberi še
To je čudežna sestavina za brezhibno kožo
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 357