Zadovoljna.si
Jennifer Lopez in Alex Rodriguez

Trači

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez sta se razšla

J.V.
13. 03. 2021 07.33
0

Čeprav sta veljala za sanjski par in se je zdelo, da sta drug v drugem našla sorodno dušo, za štirimi stenami očitno ni bilo vse tako popolno. Ameriški mediji namreč poročajo, da naj bi se Jennifer Lopez in Alex Rodriguez po štirih letih zveze in dveh letih zaroke razšla.

Kot je za CNN pojasnil vir, naj bi se Jennifer Lopez in Alex Rodriguez razšla že pred nekaj tedni, in medtem ko je on ostal v Miamiju, je ona na Karibih, kjer v Dominikanski republiki snema nov film. 

"Ne zdi se, da se bosta spravila," je dejal vir in pojasnil, da se je Alex zadnje tedne družabnih dogodkov udeleževal brez pevke, ki je bila pred tem ves čas ob njem. Razhoda nihče od njiju še ni javno komentiral. 

Fotografije z dopusta razkrile, kako je v resnici videti Jennifer Lopez
Preberi še
Fotografije z dopusta razkrile, kako je v resnici videti Jennifer Lopez

Par so zadnjič ujeli skupaj prejšnji mesec, in sicer v Dominikanski republiki, kjer je Alex spremljal zvezdnico. V zadnjih dveh letih sta sicer kar dvakrat prestavila poroko, a razlog za to so mediji pripisovali pandemiji, zaradi katere so mnogi morali prestaviti poroko. Ali je bil to razlog tudi v njunem primeru ali le predstava za javnost in medije, pa vesta le sama. 

Morda so na razhod vplivala tudi namigovanja, da naj bi ji bil A-Rod nezvest in da naj bi jo prevaral z zvezdnico šova "Southern Charm" Madison LeCroy. Ta je govorice sicer takoj zanikala in zatrdila, da se z Alexom nikoli nista srečala v živo. A kot kaže, je bila škoda že narejena.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez
Jennifer Lopez in Alex RodriguezFOTO: AP


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493