Jennifer Lopez v obleki, ki je postala glavna atrakcija

J.V.
16.09.2020, 7:25
0
Tik preden žive barve zamenjajo jesenski odtenki, je Jennifer Lopez izbrala eno najbolj pisanih oprav letošnjega leta in po njeni zaslugi postala glavna atrakcija na newyorških ulicah.

Maksi obleka, ki jo je pevka in igralka Jennifer Lopez izbrala, je postala prava atrakcija. Obleko živih odtenkov in vzorcev, ki močno spominjajo na tiste, ki smo jih vajeni videti v kolekcijah priznane italijanske modne hiše Versace, je zvezdnica kombinirala z usnjeno jakno z motivom papige, turkizno torbico in sandali s prozornimi paščki. 

Kot da same barve in vzorci že niso bili dovolj opazni, pa je J.Lo kot piko na i celotnemu stajlingu dodala še slamnat klobuk, pod katerega se je podpisala modna znamka Zimmerman.

Jennifer Lopez-4
Jennifer Lopez-4FOTO: Profimedia

Jennifer Lopez-5
Jennifer Lopez-5FOTO: Profimedia

Sicer pa to ni edini 'outfit', s katerim je zvezdnica v teh dneh pritegnila pozornost. Pred nekaj dnevi so jo namreč ujeli oblečeno v jeans od glave do pet, s čimer je Jennifer napovedala vrnitev še enega modnega trenda iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, ki sta ga takrat 'zakuhala' Britney Spears in Justin Timberlake. 

Jennifer je nosila strgane jeans kavbojke, krajši top iz jeansa, priljubljeno jeans jakno, vse skupaj pa dvignila na povsem drug nivo, ko je zraven obula še sandale iz jeansa in ujemajočo se torbico. In medtem ko bi bil marsikdo videti smešno, je njej znova uspelo, da je bila videti fantastično!

Jennifer Lopez-2
Jennifer Lopez-2FOTO: Profimedia

Jennifer Lopez-1
Jennifer Lopez-1FOTO: Profimedia