Zadovoljna.si
Jeremy Renner - 1

Trači

Pred letom dni ga je skoraj pokončal plug, sedaj pa blesti na odru

M.S, Zadovoljna.si
22. 02. 2024 05.00
0

Ameriški igralec Jeremy Renner je bil v središču pozornosti na letošnji podelitvi nagrad People's Choice Award, kjer je sodeloval kot pomočnik voditelju Simu Liuju. Ta dogodek je bil Rennerjev prvi javni pojav po skoraj letu dni okrevanja po skoraj usodni nesreči s snežnim plugom, v kateri je utrpel več kot 30 zlomljenih kosti.

Ameriški igralec Jeremy Renner se je pojavil na letošnji podelitvi nagrad People's Choice Award, kjer je voditelju Simu Liuju pomagal pri začetku podelitve. To je bil zvezdnikov prvi javni nastop po skoraj letu dni okrevanja, ko je skoraj izgubil življenje v nesreči s snežnim plugom. Zvezdnik je stopil na oder v Kaliforniji, kjer je bil v vlogi gostitelja prvega dela programa. 

"Letošnje potovanje je bilo resnično čudovito. Moram reči, da se je dobro vrniti," je 53-letni igralec dejal občinstvu in nato prejel ogromen aplavz.

Jeremy Renner
Jeremy RennerFOTO: Profimedia
Doma ga čaka petletna hči, on pa se zabava s 30 let mlajšo
Preberi še
Doma ga čaka petletna hči, on pa se zabava s 30 let mlajšo

Renner je preživel več kot dva tedna v bolnišnici zaradi številnih operacij po skoraj usodni nesreči s snežnim plugom, ki se je zgodila prvega januarja prejšnjega leta. V nesreči je utrpel več kot 30 zlomljenih kosti. Jeremy je poskušal preprečiti, da bi snežni plug udaril njegovega nečaka, a ga je potegnilo pod vozilo in stisnilo.

Jeremy Renner
Jeremy RennerFOTO: Profimedia
Kardashianova razkrila, da sta na valentinovo spočela otroka
Preberi še
Kardashianova razkrila, da sta na valentinovo spočela otroka

"Vsekakor sem s strojem iz sebe iztisnil veliko brezčutnosti. Nikoli nisem bil zagrenjen, vendar sem bil vedno morda malo bolj brezčuten, malo bolj trd. Mislim, da so ti žulji zdaj odstranjeni. Počutim se precej odprto in izjemno občutljivo ter mladostno," je zaupal reviji People.

Jeremy Renner  v pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live.
Jeremy Renner v pogovorni oddaji Jimmy Kimmel Live.FOTO: Profimedia
Očetova odločitev je v njej pustila globoko rano
Preberi še
Očetova odločitev je v njej pustila globoko rano

Vse oboževalke igralca Jeremyja Rennerja ne zamudite akcijskega filma Ti loviš v petek, 23. februarja, ob 20. uri na Kanalu A. Zvezdniška igralska zasedba se predstavi v zabavni komediji, posneti po resnični zgodbi, objavljeni v dnevnem časopisu The Wall Street Journal. Peterica prijateljev iz otroštva že 30 let tradicionalno tekmuje v igri "Ti loviš", kjer je dovoljeno prav vse, za zmago pa tvegajo zdravje, službe in odnose. Letošnja igra tako sovpada s poroko Jerryja. Ta je edini neporažen igralec, za preostale štiri pa je dogodek popolna priložnost, da Jerryja končno premagajo, za kar so pripravljeni iti v ekstremne podvige. Toda Jerry nikakor ni lahka tarča.

Vsi govorijo o njegovem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj!
Preberi še
Vsi govorijo o njegovem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj!

Za vse tiste, ki boste zamudile predavanje v petek, pa vas čaka ponovitev filma v nedeljo, 25. februarja, ob 22:35 na Kanalu A.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: People in CNN

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478