Zadovoljna.si
Justin Timberlake in Jessica Biel - 7

Trači

Vse je šlo po zlu ...

J.V.
06. 04. 2018 13.08
1

Hollywoodska zvednica Jessica Biel nikoli ni pretirano rada govorila o svojem zasebnem življenju, zato je marsikoga presenetilo, ko je pred kratkim iskreno spregovorila o travmi, ki jo je doživela med porodom pred tremi leti. Danes 3-letni Silas, ki ga ima lepa igralka s pevcem Justinom Timberlakeom, je namreč na svet prijokal z urgentnim carskim rezom, povsem drugače kot je bilo načrtovano.

Justin Timberlake in Jessica Biel - 7
Justin Timberlake in Jessica Biel - 7FOTO: AP

Čeprav se je Jessica Biel mesece pripravljala na porod in upala, da bo ta minil mirno in brez zdravstvenih težav, je bila na koncu urgentno pripeljala v bolnico in operirana, saj ni bilo ogroženo le otrokovo življenje, ampak tudi njeno. V knjigi o varuški slavnih Connie Simpson, je 36-letna igralka prvič spregovorila o travmatični izkušnji.

Jessica Biel
Jessica Biel FOTO: Profimedia

»Najina zgodba z varuško Connie se je začela dan po tem, ko sva sina pripeljala iz bolnice. To se sliši kot normalna izjava novopečenih staršev, toda najin načrt poroda je bil vse prej kot normalen. Imela sva dve babici, meditacijsko izobraževanje za porod, številne knjige o dojenčkih in ljubeč dom v hollywoodskih gričih, ki sva ga spremenila v prostor, kjer sva vadila za porod, ki sva ga poimenovala The Octagon« pravi Jessica. 

»Torej, nič od tega ni bilo normalno. Nato pa je šlo vse po zlu in vsi najini načrti so se razblinili. Namesto naravnega poroda sem bila pripeljana v bolnico, da bi naredili urgenten carski rez. Z njim so namreč rešili moje in otrokovo življenje. Domov sva se vrnila utrujena, razočarana in popolno šokirana. Bila sem obsedena z vsem organskim, brez toksinom, z naravnimi in homeopatskim za najinega otroka, ki je na svet prijokal v operacijski sobi. Bila sem pravi zdravnik, ob živce sem spravljala sebe in Justina.«

Jessica in Justin, ki sta se poročila leta 2012, si v bližnji prihodnosti želita še enega otroka in upata, da bo tokrat deklica. »Vedno sta si želela imeti dva otroka, a sta čakala, da se stvari izboljšajo. Zdaj na tem spet delata in upata, da bo deklica,« je razkril neznani vir.

Jessica Biel
Jessica BielFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493