J.Lo osupnila v obleki, ki si jo na rdečo preprogo drzne obleči le ona

J.V.
23.11.2020, 10:12
3
Jennifer Lopez se je včeraj zvečer v Los Angelesu udeležila podelitve ameriških glasbenih nagrad in se po rdeči preprogi sprehodila v obleki, ki si jo pri 51 letih drzne obleči le ona!

Včeraj zvečer so v Los Angelesu podelili vsakoletne ameriške glasbene nagrade (AMA), podelitve pa se je med drugim udeležila tudi pevka in igralka Jennifer Lopez. 

Zvezdnica je za to posebno priložnost izbrala drzno modno kombinacijo, ki je bila sestavljena iz dolgega srebrnega krila z razporkom, ki je segal do vrha, in ujemajočega se zgornjega dela, ki je razkrival njen izklesan trebuh in dekolte. Dvodelna kreacija je delo modne hiše Balmain, pevka pa je z njo presegla vsa pričakovanja.

Jennifer Lopez na podelitvi ameriških glasbenih nagrad-1
Jennifer Lopez na podelitvi ameriških glasbenih nagrad-1FOTO: Profimedia

Videz je zaključila s komaj vidnimi sandali s paščki, pika na i njenemu videzu pa je bila njena frizura. Jen, ki je na podelitvi nagrad People's Choice odnesla nagrado za ikono občinstva, se je tokrat odločila, da lasne podaljške pusti doma, in je namesto tega nosila srednje dolgi paž z mokrim videzom las. Tako imenovani 'wet look' je med zvezdnicami, kot je Jennifer, zelo priljubljen. V preteklosti so nas z njim že večkrat navdušile tudi sestre Kardashian. 

Jennifer je na podelitvi tudi nastopila, in sicer je odpela dve svoji veliki uspešnici Pa' ti in Lonely, na odru pa se ji je pridružil tudi Maluma. Ustvarjalci podelitve nagrad so njen nastop najprej ocenili za zelo riskanten, a se je na koncu tveganje izplačalo. J.Lo je tudi tokrat zažigala!

Jennifer Lopez na podelitvi ameriških glasbenih nagrad-3
Jennifer Lopez na podelitvi ameriških glasbenih nagrad-3FOTO: Profimedia

Jennifer Lopez na podelitvi ameriških glasbenih nagrad-4
Jennifer Lopez na podelitvi ameriških glasbenih nagrad-4FOTO: Profimedia