Zadovoljna.si
Jennifer Lopez-1

Trači

J.Lo v najbolj priljubljenih kavbojkah leta 2021

J.V.
31. 12. 2020 07.27
0

Slavna lepotica latinskoameriških korenin je dan preživela v družbi hčerke Emme, za izlet po trgovinah pa izbrala udoben in zelo mladosten styling.

51-letno Jennifer Lopez so tokrat paparaci ujeli, ko sta si s hčerko Emme Maribel privoščili dekliški dan in se odpravili po nakupih. Obe sta se držali trenutnih ukrepov in nosili masko ter ves čas nakupovanja ohranjali razdaljo, ko sta stali pred vhodom v trgovino modne znamke Gucci, pa je prišlo do zanimivega incidenta. Kupci, ki so čakali pred vhodom trgovine, so namreč kmalu spoznali, da za njimi stoji ena največjih hollywoodskih zvezd, ko je to na uho prišlo tudi osebju trgovine, pa so Jennifer in Emme v trgovino spustili, ne da bi jima bilo treba čakati v vrsti. 

Kadar se odpravi po nakupih, zvezdnica rada obleče udobnejša oblačila. Pred nekaj dnevi so jo ujeli v svetlo modri trenirki, tokrat pa je J.Lo nosila kavbojke z zelo širokimi hlačnicami, ki bodo po napovedih modnih strokovnjakov v prihajajočem letu eden izmed najbolj vročih modnih trendov. 

5 modelov kavbojk, ki bodo 'in' prihodnje leto
Preberi še
5 modelov kavbojk, ki bodo 'in' prihodnje leto

Podatki spletne trgovine MatchesFashion namreč razkrivajo, da je povpraševanja po tem modelu kavbojk v zadnjem času naraslo za kar 50 %, in to kljub pandemiji in karanteni. V naslednjih mesecih pa naj bi številka še naprej rasla. Razlog za to je dejstvo, da smo se v letu 2020 malce 'razvadile'. Ker smo večino časa preživele doma, v trenirkah, se marsikatera ne počuti več tako udobno v oprijetih kavbojkah. Zato ne preseneča, da je vedno več povpraševanja po širših in udobnejših modelih. 

Jennifer je kavbojke kombinirala s širšim sivim topom, lase je imela spete v figo, pika na i pa je bila njena torbica Birkin, brez katere te dni očitno ne gre nikamor. 

Jennifer Lopez-2
Jennifer Lopez-2FOTO: Profimedia
Jennifer Lopez-3
Jennifer Lopez-3FOTO: Profimedia
Jennifer Lopez-4
Jennifer Lopez-4FOTO: Profimedia
Jennifer Lopez-1
Jennifer Lopez-1FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387