Zadovoljna.si
Jennifer Lopez in Ben Affleck

Trači

Skrivnostni trikotnik moža, žene in prijateljice znova na tapeti

M.S, Zadovoljna.si
19. 04. 2024 05.00
0

Zvezdnica Jennifer Lopez je bila opažena v New Yorku v družbi Matta Damona in njegove žene Luciane Barossi. To ni prvič, da smo slavno glasbenico opazili v družbi Luciane. S tokratnim kosilom pa sta znova sprožili polemike, saj naj bi med njima v preteklosti prihajalo do nekaterih nesoglasij. Čeprav sta se zvezdnici prvič skupaj pojavili za isto mizo na letošnji podelitvi zlatih globusov, ta dogodek ni bil povsem prepričljiv za njune oboževalce.

Ameriška glasbenica Jennifer Lopez je bila opažena v New Yorku v družbi Matta Damona in njegove žene Luciane Barossi. Trojico so ujeli pred obiskom prestižne restavracije v Manhattnu.  

Takšni sta najlepši dvojčici na svetu danes
Preberi še
Takšni sta najlepši dvojčici na svetu danes

54-letna Lopezova je ponosno pokazala svoje napete trebušne mišice v odrezanem temno zelenem topu z oprijetimi rokavi in visokim ovratnikom. Lopezova se je odločila za široke kavbojke, čevlje s platformo in zeleno torbico.

54-letna Jennifer Lopez
54-letna Jennifer LopezFOTO: Profimedia
Sprehajala se je v umazanih kavbojkah za več kot 600 evrov
Preberi še
Sprehajala se je v umazanih kavbojkah za več kot 600 evrov

53-letni Damon je imel preprost videz v črnem puloverju, kaki hlačah in belih supergah. V rokah je držal velik dežnik, njegova žena Luciana pa je izbrala popolnoma bel oz. kremni videz.

Damon je v oddaji The Carlos Watson Show spregovoril o odnosu med Affleckom in njegovo ženo. "Resnično sem vesel za oba, super sta in želim jima čim več srečnih trenutkov. Mislim, da sta oba precej srečna," je delil igralec. 

Matt Damon in Luciana Barossi
Matt Damon in Luciana BarossiFOTO: Profimedia
Po 20 letih zakona še vedno dokazujeta svojo usklajenost
Preberi še
Po 20 letih zakona še vedno dokazujeta svojo usklajenost

Igralska prijatelja Matt in Ben si predvsem želita, da bi se njuni ženi dobro razumeli. Barrosova je razvila tesen odnos z Affleckom, preden se je Lopezova vrnila v njegovo življenje. Lopezova in Affleck sta namreč svoji ljubezni dala drugo priložnost skoraj dve desetletji po prekinitvi zaroke leta 2004. 

Viri okoli slavnega para pa trdijo, da naj bi Lopezovo precej motilo to, da se Luciana počuti, kot da je boljša od nje. Par je očitno poravnal svoje spore, saj so se vsi skupaj pojavili za isto mizo na podelitvi zlatih globusov januarja letos. Kljub temu mnogi menijo, da njuna sprava ni bila preveč prepričljiva, saj sta dami sedeli na nasprotnih straneh mize.

Matt Damon in Luciana Barossi
Matt Damon in Luciana BarossiFOTO: Profimedia
Bila sta noro zaljubljena, potem pa ji je zlomil srce
Preberi še
Bila sta noro zaljubljena, potem pa ji je zlomil srce

Vse oboževalke glasbenice Jennifer Lopez pa je ne zamudite v trilerju Sosedov fant v soboto ob 20. uri na POP TV. V napeti zgodbi o prepovedanem poželenju in obsesiji se v nevarnem razmerju strastne romance znajdeta srednješolska učiteljica Claire ter njen novi najstniški sosed in učenec Noah. Claire se zaradi skorajšnje ločitve in sinovega uporništva čuti osamljeno, zato hitro podleže komplimentom postavnega mladeniča iz soseske. Ko Claire uvidi svojo nepremišljenost in želi razmerje končati, se Noah s tem ne namerava sprijazniti, temveč postavi njeno življenje na glavo.

Vse, ki jo boste zamudile, pa brez skrbi, saj bo ponovitev filma na voljo v nedeljo ob 22.10 na Kanalu A.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: OK! Magazine in People.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399