Zadovoljna.si
Jude Law in Phillipa Coan

Trači

Ženo nagovarjal k svinganju, njegovo ime je sinonim za varanje

N. Č., Zadovoljna.si
2023-11-21 05:00
0

Jude Law bo letos decembra dopolni 51 let, vendar se zdi, da so tudi leta zanj zgolj številka, prav tako kot žene, ljubimke, zaročenke ... No, kljub temu, da se je dolgo zdelo, da igralec enostavno ni ustvarjen za življenje ob eni ženski, pa naj bi bil sedaj srečno poročen s psihologinjo Philippo Coan.

Jude Law, priljubljen angleški igralec, je bil pogosto tarča javnega zanimanja zaradi svoje burne ljubezenske zgodovine. Znano je, da je bil v vznemirljivih romantičnih zvezah z nekaterimi najlepšimi ženskami na svetu, a njegova minula razmerja so se po večini končala s prevaro.

Njegova najbolj odmevna zveza je bila z igralko Sienno Miller, s katero se je zaročil leta 2004, a sta se nato razšla leta 2006. Prej je bil poročen z igralko Sadie Frost, s katero ima tri otroke, a se je njun zakon končal leta 2003. 

Poleg tega je bil v kratkotrajnih zvezah tudi z drugimi znanimi osebnostmi, med njimi so bile celo igralka Cameron Diaz ter manekenka Alicia Rountree. Lawova ljubezenska zgodovina še vedno buri duhove, čeprav naj bi bil danes 'srečno' poročen moški. 

Razpad slavnega zakona po pol leta skupnega življenja
Preberi še
Razpad slavnega zakona po pol leta skupnega življenja

Jude Law – ljubezenska zgodovina

Jude Law in Sadie Frost

Jude Law je svojo prvo ženo, igralko Sadie Frost, spoznal na snemanju kriminalne drame "The Purchase" leta 1994. Takrat je bila Frostova poročena z Garyjem Kempom iz zasedbe Spandau Ballet, a se je do ušes zaljubila v svojega 19-letnega igralskega kolega.

"Zaradi moči ljubezni, ki sem jo čutila do Juda, in njegovih močnih ambicij sem se počutila brez nadzora," je nekoč razkrila v svoji knjigi Crazy Days.

V temnem predelu Londona, kjer sta takrat živela, je živelo tudi veliko 'vročih' mladih zvezdnikov, hedonistične zabave pa so menda redno prirejali. Po poročanju naj bi njun zakon začel razpadati, ko sta se odločila, da stvari nekoliko 'popestrita'.

Tekom njunega zakona naj bi se Sadie Frost borila tudi z depresijo, njene težave pa naj bi se začele po rojstvu prvega sina Raffertyja, ki je na svet prijokal leta 1996.

"Jude je bil pogosto odsoten, jaz pa sem sedela na kavču, postajala vse bolj debela in prevzeta od mučnega občutka, da ogrožam svojo ljubezen," je zapisala v svoji knjigi. Sadie Frost je razkrila, da se je zatekla celo k samopoškodovanju. "Videti je, kot da sem se porezala," se je spominjala in dodala: "V meni ni bilo nobenega občutka panike – počutila sem se samo prazno."

Frostova je dobila pomoč, ki jo je potrebovala, in naslednje leto je postala 'gospa Jude Law'. Leta 2000 se jima je rodila hčerka Iris, njene težave pa so se vrnile. "Bolj ko sva se morala družiti na velikih večerjah v Hollywoodu, bolj se mi je zdelo, da moja samozavest pada," je razkrila.

Eden najbolj privlačnih srbskih igralcev bo kmalu postal očka
Preberi še
Eden najbolj privlačnih srbskih igralcev bo kmalu postal očka

Njena poporodna depresija se je vrnila še močnejša kot kdaj koli prej, ko se je leta 2002 rodil njun drugi sin po imenu Rudi. Mati treh otrok je zatrdila, da jo je moževo obnašanje proti koncu njunega zakona prisililo, da je trikrat poiskala zdravljenje zaradi depresije.

Ločila sta se leta 2003, Jude Law ni izgubljal časa, kaj hitro je našel uteho v lepi mladi igralki ... Njegovo razmerje s Sienno naj bi se začelo že v času, ko je bil poročen, čeprav je Sienna te govorice zanikala.

Sienna Miller in Jude Law
Sienna Miller in Jude LawFOTO: Profimedia

Jude Law in Sienna Miller

Šest mesecev pozneje je Jude kupil Sienni velik diamantni prstan, je povedal igralčev publicist. Sam novice bivši ženi ni sporočil, to nalogo je prepustil svojim otrokom.

Jude Law in Scarlett Johansson 

Preden je leta 2004 pokleknil in zaprosil Sienno Miller, naj se poroči z njim, naj bi bil Jude Law na zmenku z zvezdnico Scarlett Johansson. Lowe naj bi bil takrat star 31 let, Johanssonova pa le 19 let.

Zaradi razlike v letih (ali pa dejstva, da je bil Law takrat že v razmerju s Sienno) sta menda poiskala miren kotiček v baru prestižnega londonskega hotela Dorchester, kjer ju nihče ne bi motil. 

Po 27 letih zakona znova zaljubljen
Preberi še
Po 27 letih zakona znova zaljubljen

"Oba sta se smejala," je za News of the World povedal neimenovani vir in dodal: "Ko sta odšla, jo je Jude močno objel in poljubil. Res sta si bila blizu."

Po navedbah tabloidnega vira naj bi bila Sienna Miller na robu živčnega zloma. "Sienni ni bilo niti malo všeč, da se je Jude pogovarjal s Scarlett," je povedal anonimni vir, ki je v nadaljevanju trdil, da je Sienna vedno težje priklicala slavnega igralca po telefonu. 

Šarmantni igralec Jude Law
Šarmantni igralec Jude LawFOTO: Profimedia

Ujet z varuško Daisy Wright

Kolikor vemo, se njegova domnevna romanca s Scarlett Johansson morda sploh nikoli ni zgodila, toda Jude Law je zagotovo imel razmerje z drugo žensko, medtem ko je bil s Sienno Miller.

Eden največjih škandalov tistega časa je izbruhnil, ko je varuška njegovih otrok prodala svojo zgodbo in razkrila vse podrobnosti razmerja s hollywoodskim zvezdnikom. Daisy Wright je za Sunday Mirror povedala, da sta z zvezdnikom ob številnih priložnostih seksala, medtem ko je igralec snemal film 'Vsi kraljevi možje' v New Orleansu, o vsem skupaj pa je pisala dnevnik. 

Brad Pitt razkril, katero žensko ljubi še danes in s tem šokiral vse
Preberi še
Brad Pitt razkril, katero žensko ljubi še danes in s tem šokiral vse

"Bilo je neverjetno," je povedala za tabloid in dodala: "Jude je bil mojstrski ljubimec, zaradi katerega se mi je naježilo po celem telesu." 26-letnica je trdila, da ju je eden od Judovih otrok pravzaprav zalotil skupaj v postelji. Da bi se izognil medijskemu cirkusu, je Lowe o aferi kaj hitro spregovoril tudi za javnost in razčistil zadevo. 

"Po poročilih v današnjem časopisu želim samo povedati, da me je globoko sram in sem zelo vznemirjen, ker sem prizadel Sienno in ljudi, ki so mi najbližje," je dejal Lowe v izjavi za revijo People. "Želim se javno opravičiti Sienni in najinima družinama za bolečino, ki sem jim jo povzročil. Za moja dejanja ni opravičila, kar iskreno obžalujem," je še povedal.

Trdi, da ga je zasačil z drugim igralcem
Preberi še
Trdi, da ga je zasačil z drugim igralcem

Afero sta sicer poskušala pustiti za sabo, a jima ni uspelo. Sienna Miller je prekinila zaroko, toda nekaj mesecev pozneje sta skušala razmerje obnoviti. "Bila sta eden tistih parov, ki ne morejo živeti skupaj, a hkrati ne moreta drug brez drugega," je takrat dejal prijatelj para. 

Ko je leta 2006 dala intervju za revijo Rolling Stone, je Sienna zvenela, kot da opravičuje Judovo varanje, kar nekaterim bralcem glasbene revije ni bilo všeč. "Ne vem, monogamija je zame čudna stvar," je rekla Sienna in dodala: "To je precenjena vrlina, ker priznajmo si, vsi smo jebene živali."

"Rekla sem, da čeprav je monogamija nekaj, za kar si močno prizadevam in jo spoštujem, je nekaj, kar nam je vsilila družba, in ni vedno lahko biti zvest," je še povedala v intervjuju in dodala: "Sama sem zelo monogamna oseba."

Šarmantni igralec Jude Law
Šarmantni igralec Jude LawFOTO: Profimedia

Razhod s Sienno in uživanje v samskem življenju

Na žalost so se prizadevanja Juda Lawa in Sienne Miller, da bi po aferi popravila odnos, končala neuspešno. V tistem času so ga povezovali s številnimi ženskami, nekatere med njimi so relativno neznane, druge pa so bile skoraj tako znane kot on. Ena prvih žensk, ki se je zapletla z njim po Sienni, je bila Lindsay Lohan. Povezovali so ga tudi z Natalie Portman, več kot zgolj prijatelj pa naj bi bil tudi s Cameron Diaz.

Danijela Martinović in njen srčni izbranec sta uživala v intimnem slavju
Preberi še
Danijela Martinović in njen srčni izbranec sta uživala v intimnem slavju

Manekenka Samantha Burke mu je rodila prvega zunajzakonskega otroka

Novica, da bo Samantha Burke kmalu rodila Judovega četrtega otroka, je prišla od nikoder, njegov publicist pa je izdal izjavo, v kateri je ljudi opozoril, naj se ne vtikajo v njegovo zasebno življenje. 

"To je popolnoma zasebna zadeva in nobenih nadaljnjih izjav ne bo," je povedal publicist za BBC. Igralec naj bi zahteval test očetovstva, preden so bili sklenjeni kakršni koli dogovori, kar je razjezilo družino in Samantho, ki ga je pozvala, naj se obnaša kot pravi angleški kavalir.

Sophia Law naj bi bila spočeta decembra 2008, potem ko sta se njena mati in oče srečala v nočnem klubu v New Yorku, kjer je Jude snemal Sherlocka Holmesa. Rodila se je septembra 2009, njena mama pa je že naslednji mesec prodala njene otroške fotografije reviji Hello. 

Jude Law naj bi jo prvič videl šele leta 2010, ko je bila stara že pet mesecev.

Jude Law in Johnny Depp
Jude Law in Johnny DeppFOTO: Profimedia

Pevka Katherine Harding je Judu rodila drugega nezakonskega otroka

Judova hčerka Ada je na svet prijokala leta 2015, čeprav za njeno mamo porod ni bil lahek. "Bil je carski rez, bilo je res grozno," je povedala Hardingova, ki je razkrila, da Jude ni bil prisoten pri porodu. "Ampak prišel je takoj zatem in bil je res neverjeten," je še povedala, preden je dodala: "Spomnim se, da je prejšnji teden prišel in ji moral zamenjati pleničko na klopci v parku. Vse je pospravil." 

Hardingova je še razkrila, da sta hodila približno sedem mesecev, preden sta se odločila, da nadaljujeta kot prijatelja. 

Želela je, da bi bil z njeno sestro, zdaj pa ...
Preberi še
Želela je, da bi bil z njeno sestro, zdaj pa ...

Danes je srečno poročen moški

V začetku leta 2015 ga je s psihologinjo Philippo Coan seznanil skupni prijatelj in to je bil začetek nečesa posebnega.

"Imamo neverjetno stabilen in zdrav, čudovit družinski obstoj in to vključuje moje otroke, ki so zdaj najstniki ... Mlajši pa prinašajo toliko veselja in zabave," je dejal leta 2020 in dodal, da je odprt tudi za idejo, da bi imela s Philippo še več otrok.

Le nekaj mesecev pozneje je za Daily Mail razkril, da je Coanova noseča. Tako je na svet privekal še njegov sedmi otrok, bomo pa videli, če bo tudi zadnji ... 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Jude Law in Philippa Coan
Jude Law in Philippa CoanFOTO: Profimedia
Bila je brezdomka in kradla hrano na porokah
Preberi še
Bila je brezdomka in kradla hrano na porokah
Ko je kraljica umirala, je naredil nekaj nezaslišanega
Preberi še
Ko je kraljica umirala, je naredil nekaj nezaslišanega

Vir: stil.kurir.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 152