Zadovoljna.si
Jude Law

Trači

Vsi govorijo o njegovem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj!

J.V., Zadovoljna.si
21. 02. 2024 08.21
1

Kakršen oče, takšen sin – sicer gre za pregovor, v tem primeru pa drži kot pribito. Rafferty Law je namreč izrezana kopija svojega slavnega očeta, igralca Judea Lawa!

Jude Law je zaslovel sredi 90. let prejšnjega stoletja, pozneje pa dosegel svetovno prepoznavnost v filmski uspešnici iz leta 1999, ki nosi naslov 'Nadarjeni gospod Ripley', v kateri sta mu družbo delala Matt Damon in Gwyneth Paltrow. Od takrat so njegove vloge postajale vedno večje, njegovo ime vedno bolj prepoznavno, Jude pa je nizal filmske uspešnico eno za drugo. 

To se do danes ni spremenilo, saj 51-letni Britanec še vedno sodi med najbolj zaželene igralce ter blesti tako na filmskem platnu kot na televizijskem ekranu. O tem se boste lahko prepričali tudi sami, saj se bo danes ob 22.45 na POP TV pričela nova serija Mladi papež (Young Pope), v kateri boste lahko spremljali kontroverzno zgodbo o začetkih papeževanja Pija XIII., ki ga bo upodobil prav Jude Law.

To je najbolj priljubljen slovenski župan! Ga prepoznate?
Preberi še
To je najbolj priljubljen slovenski župan! Ga prepoznate?

Po njegovih stopinjah se je podal tudi eden izmed njegovih šestih otrok, 27-letni Rafferty Law, ki je imel pred leti tudi sam priložnost zaigrati v filmu 'The Hat' s svojim očetom. Gre za kratki film, ki sta ga med zaprtjem posnela s telefonom in je izšel novembra.

Od očeta pa ni podedoval le igralskega talenta in želje po šovbiznisu, ampak tudi njegov videz. Rafferty je namreč izrezana kopija svojega očeta v njegovih mlajših letih in mnogi so prepričani, da je pred mladeničem svetla prihodnost. 

Rafferty Law
Rafferty LawFOTO: Profimedia

Kdo je Rafferty Law?

Rafferty je najstarejši otrok Sadie Frost in Judea Lawa, ki je očetu sledil v igralski svet. Pri 24 letih je Rafferty že igral v najrazličnejših filmih kot so 'Twist', 'Contact', 'The Hat', 'Running Man' in 'Repo Man'.

Raff, kot ga kličejo prijatelji, je tudi DJ, glasbenik skupine Outer Stella Drive, in model, ki se je v preteklosti že sprehodil po modni brvi za znamke, kot je Dolce & Gabbana med milanskim tednom mode.

Njegova mati je igralka in modna oblikovalka Sadie Frost, ki je bila poročena z Judeom od leta 1997 po tem, ko ga je spoznala med snemanjem filma Shopping do ločitve leta 2003.

Sienna in Jude sta se zopet razšla
Preberi še
Sienna in Jude sta se zopet razšla
Rafferty Law-3
Rafferty Law-3FOTO: Profimedia
Rafferty Law-1
Rafferty Law-1FOTO: Profimedia
Rafferty Law-2
Rafferty Law-2FOTO: Profimedia
Ženo nagovarjal k svinganju, njegovo ime je sinonim za varanje
Preberi še
Ženo nagovarjal k svinganju, njegovo ime je sinonim za varanje
Nekoč najbolj seksi moški na svetu, danes pa....
Preberi še
Nekoč najbolj seksi moški na svetu, danes pa....

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375