Zadovoljna.si
Emma Roberts

Trači

Ali veste, kdo je nečakinja Julie Roberts?

M.S, Zadovoljna.si
29. 02. 2024 05.00
0

V nedavnem intervjuju je ameriški igralec Eric Roberts ponosno spregovoril o svoji hčerki Emmi Roberts, ki je stopila na enako poklicno pot kot on. Emma je bila že v otroških letih izpostavljena svetu filma. Čeprav bi morda pričakovali, da je bil njen oče glavni vpliv, pa je dejansko še večji vpliv imela očetova sestra, Julia Roberts.

Ameriški igralec Eric Roberts je v intervjuju nedavno spregovoril o igralski karieri svoje hčerke Emme Roberts. 33-letna Emma je tako kot njen oče izbrala enako pot že v otroških letih. 

Danes je Erin ponosen na svojo hčerko in pravi, da je prihajajoča romantična komedija May I Do eden izmed njenih najljubših projektov doslej. "Sploh me ne preseneča, da je zrasla v vse to in še več," je ponosni oče zaupal v intervjuju.

33-letna igralka Emma Roberts
33-letna igralka Emma RobertsFOTO: Profimedia
Emma Roberts v stajlingu, ki ga bo hotela vsaka
Preberi še
Emma Roberts v stajlingu, ki ga bo hotela vsaka

Emma Roberts je med svojo kariero prejela številne nominacije in nagrade, med drugim nagradi za najboljšo stransko igralko v dramah I Am Michael in Aquamarine. Emma je bila že od malega izpostavljena svetu filma in kot otrok je veliko časa preživljala na snemanjih. Poleg slavnega očeta je bila navdih za igralstvo tudi njena teta, priljubljena igralka Julia Roberts.

Oče igralke, Eric Roberts, je v filmskem svetu izredno cenjen igralec
Oče igralke, Eric Roberts, je v filmskem svetu izredno cenjen igralecFOTO: Profimeda
Po 21 letih zakona sta še vedno noro zaljubljena
Preberi še
Po 21 letih zakona sta še vedno noro zaljubljena

Erin in Kelly Cunningham sta se razšla kmalu po rojstvu hčerke Emme leta 1991, po razhodu sta se zapletla v grdo bitko za skrbništvo. Ravno njegova sestra Julia pa je plačala odvetnikom njegove nekdanje partnerke, ki so se borili na sodišču, da bi Emmo odvzeli očetu. Leta 2018 je Eric v intervjuju za Vanity Fair spregovoril o svojih preteklih težavah z odvisnostjo od drog, ki je bil glavni razlog, zakaj sta se oddaljila od sestre.

Julia ni želela, da bi Emma odraščala v takem okolju. Slavni brat in sestra sta svoj odnos uspela popraviti, ko je Julia leta 2004 na svet prinesla svoja dvojčka Hazela in Phinneausa. "Namesto tega so me sprejeli v svojo sobo in takoj sem bil deležen bratske in stričeve ljubezni," je Eric povedal o izboljšanem odnosu.

Emma in Julia imata že od nekdaj tesen odnos
Emma in Julia imata že od nekdaj tesen odnosFOTO: Profimedia
Težka preteklost Julie Roberts, ob kateri se boste naježili
Preberi še
Težka preteklost Julie Roberts, ob kateri se boste naježili

V mnogih intervjujih Emma poudarja dober odnos s svojo mamo, medtem ko skoraj nikoli ne omenja svojega očeta. Pred leti je Emma razkrila, da jo je pri izbiri kariere bolj navdihnila teta Julia kot njen oče. V intervjuju za tuje medije je pojasnila, da ni preveč hodila na očetova snemanja, saj so bili večinoma filmi za odrasle, kar pa ni bilo primerno zanjo kot otroka. Nasprotno je bila njena teta Julia vpletena v mladostne in zabavne filme, zato je več časa preživljala z njo.

Na Emminih družbenih omrežjih jo pogosto vidimo v družbi njene slavne tete
Na Emminih družbenih omrežjih jo pogosto vidimo v družbi njene slavne teteFOTO: Profimedia
31 let kasneje še vedno marsičesa ne vemo
Preberi še
31 let kasneje še vedno marsičesa ne vemo

Vse oboževalke Emme Roberts je ne zamudite v komediji Mi smo Millerjevi, ki bo na sporedu v petek, 1. marca, ob 20. uri na Kanalu A

Preprodajalec marihuane David se znajde v težavah pri svojem dobavitelju Bradu. Da bi se mu odkupil, mora oditi v Mehiko po novo pošiljko mamil. David se domisli na videz popolne krinke družinskega turističnega popotovanja z avtodomom. Za pomoč najame kar znance iz soseščine: cinično slačipunco Rose, uporniško najstnico Casey ter pohlevnega soseda Kennyja. Kmalu so Millerjevi veselo na poti na jug, kjer morajo kljub številnim nesoglasjem na dolgi poti ohranjati videz složne družine. Toda njihovi načrti se znajdejo v težavah, ko jim začnejo za vrat dihati nadležni turisti, sumničavi policisti in mehiški kriminalci.

V takšno lepotico je odrasla igralka, ki se je upokojila pri 14 letih
Preberi še
V takšno lepotico je odrasla igralka, ki se je upokojila pri 14 letih

Če si želite ogledati Emo v drugačni vlogi, jo lahko spremljate tudi v drami Ashby in grozljivki Februar na VOYO. Njenega očeta Erica Robertsa pa si lahko ogledate v akcijskem filmu Dnevi moči.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 Vir: The News, Belfast Telegraph in Nickiswift.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368