Zadovoljna.si
Hailey in Justin Bieber

Trači

Slavni igralec prosi za molitev za svojega bolnega zeta

M.S, Zadovoljna.si
25. 04. 2024 05.00
0

Ameriški igralec Stephen Baldwin je na svojem računu na Instagramu prosil sledilce, naj molijo za njegovo hčerko Hailey Bieber in njenega moža Justina Bieberja. To pa je dodatno zaskrbelo oboževalke slavnega pevca, ki je pred dvema letoma odpovedal svetovno turnejo zaradi Ramsay Huntovega sindroma. Kljub temu pa se zdi, da se njegovo zdravstveno stanje izboljšuje, saj smo ga letos že videli na odru.

Ameriški igralec Stephen Baldwin je mnoge oboževalce spravil v skrb zaradi svoje zgodbe na Instagramu, kjer je sledilce prosil za molitve za hčerko Hailey Bieber in njenega moža Justina Bieberja. V zgodbi je delil posnetek Justina, ko igra kitaro in poje skladbo "I Could Sing of Your Love Forever".

Dokončno utišal govorice o aferi z 20 let mlajšo
Preberi še
Dokončno utišal govorice o aferi z 20 let mlajšo

"Kristjani, prosim, ko pomislite na Justina in Hailey, si vzemite trenutek in molite za oba," je zapisal 57-letni Baldwin. V nadaljevanju je dodal, da jima želi čim več modrosti, zaščite in bližine z bogom.

Stephen Baldwin
Stephen BaldwinFOTO: Profimedia

To pa je mnoge oboževalke slavnega pevca spravilo v veliko skrb, saj je zvezdnik pred dvema letoma odpovedal svetovno turnejo Justice World Tour zaradi diagnoze Ramsay Huntovega sindroma. Zvezdnik je s svojimi oboževalci delil videoposnetek, v katerem je pojasnil, da doživlja paralizo obraza. 

Hailey in Justin Bieber
Hailey in Justin Bieber FOTO: Profimedia

"Kot vidite, eno oko sploh ne utripa, ne morem se niti nasmehniti na tej strani obraza, ne premika se niti nosnica," je priznal 30-letni glasbenik. Zvezdnik je po razkritju diagnoze svojim oboževalcem prek zgodb na Instagramu pojasnil, da mora dati prednost svojemu zdravju in si je zato vzel premor od turneje.

Justin se je po skoraj enoletnem premoru od turneje vrnil na oder februarja letos, ko je nastopil na hokejskem dogodku All Star v Torontu. Nedavno pa je znova presenetil s svojim nastopom na Coachelli v Kaliforniji, kjer je delil oder z raperjem WizKidom.

Justin Bieber je moral zaradi bolezni odpovedati številne koncerte.
Justin Bieber je moral zaradi bolezni odpovedati številne koncerte.FOTO: Profimedia

Vse oboževalke Stephena Baldwina pa ga ne zamudite v petek, 26. aprila, v družinskem filmu Kremenčkovi: Viva Rock Vegas ob 22.30 na KINO. Fred Kremenček in njegov najboljši prijatelj Barney Grušč se počutita kot kralja. Prislužila sta si diplomo na akademiji in dobila službo. Po drugi strani je lepa in bogata mlada dedinja Wilma čisto na tleh. Mati ji je že začrtala življenjsko pot in ji med drugim izbrala tudi bodočega moža Chipa, zato pobegne od doma. V mestecu Bedrock se spoprijatelji z Betty in spozna Freda. Amorjeva puščica pa zadene tudi Betty in Barneyja, ki prav tako postaneta nerazdružljiva. Prijatelji si privoščijo romantičen konec tedna v Rock Vegasu, medtem pa Chip že načrtuje, kako se bo Freda znebil in se polastil Wilminega družinskega premoženja.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Justin Bieber je povedal, da so mu diagnosticirali Ramsay Huntov sindrom – redko bolezen, ki napade obrazne živce blizu enega izmed vaših ušes. Virusi, ki povzročajo to bolezen, spadajo v družino kot virusi, ki povzročajo norice: virus varicella-zoster.  Več lahko preberete v spodnjem članku.

Sindrom, ki je paraliziral obraz Justina Bieberja
Preberi še
Sindrom, ki je paraliziral obraz Justina Bieberja

Vir: People. Independent in E!News.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399