Se spomnite Kaje? Sporočila je čudovito novico

Se spomnite Kaje? Sporočila je čudovito novico

J.V.
12.01.2022, 8:04
2
Kaja Jurač, ki smo jo lahko spremljali v šesti sezoni šova MasterChef Slovenije, se je pred kratkim zaročila, veselo novico pa delila tudi s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instagram, kjer je objavila fotografijo svojega prekrasnega zaročnega prstana.

"Niti sanjalo se mi ni, da me bo Rok zaročil na božični večer. Vedno je govoril, da me bo zaročil, ko bova nekje sama, samo jaz in on," nam je zuapala Kaja Jurač. A temu ni bilo tako. "Za božični večer smo bili zbrani vsi domači in on je začutil, da je to pravi trenutek in me zaročil pred mojo družino. Meni družina ogromno pomeni in bila sem zelo srečna, da sem lahko takšen dogodek delila z njimi."

Kaja in Rok, ki ima skupaj tudi dva otroka, sta skupaj že kar nekaj časa in nekdanja tekmovalka šova MasterChef je prepričana, da skrivnost uspešne zveze leži v tem, da jo je potrebno ves čas negovati in vanjo vlagati. "Partnerju moramo prisluhniti, ga spoštovati in izkazovati ljubezen. Jaz mislim, da je recept za uspešno zvezo predvsem spoštovanje, prilagajanje in zaupanje."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 Kljub prilagajanju, kjub temu, da ima otroke in živi družinsko življenje, pa Kaja pravi, da ne pozabi nase. "Ne pozabim na svoje prijatelje in svoje hobije. Si vzamem večer za dobro večerjo s prijateljico ali klepet ob deci vina in to se mi zdi da vsak človek potrebuje. Pregovor pravi, bodi to kar si in se ne spreminjaj za druge. Se mi zdi, da ko smo sami srečni s svojim  življenju potem lahko normalno funkcioniramo in to srečo samo še množimo."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kulinarika je še vedno del njenega življenja

Kaja pravi, da se ji življenje po MasterChefu ni bistveno spremenilo. "Poleg tega, da me ljudje na ulicah prepoznajo, sem našla tudi nov hobi, in sicer je to peka tort in za to je zaslužen prav MasterChef," pove Kaja in prizna, da zelo rada speče za prijatelje in družino kakšno torto. "V tem se res sprostim in uživam, vendar moji cilji v življenju ostajajo isti, kot so bili na začetku MasterChefa. Vpisala sem se v vzgojiteljsko šolo v avstriji in upam, da me sprejmejo še to leto jo uspešno zaključim in da se zaposlim kot vzgojiteljica."

Kulinarika ima posebno mesto v njenem življenju in ji predstavlja veliko veselje. "Kuhati za prijatelje in družino, odkrivat nove ideje in nove okuse. Eksperimentirati. Rada kuham kot hobi, ne bi se pa zaposlila v tem poklicu," doda za konec.

PREBERI ŠE
Žan in Kaja Jurač pošiljala gole fotografije, Ana odkrila prevaro

Kaja Jurač
Kaja JuračFOTO: POP TV