Zadovoljna.si
Brad in Angelina

Trači

Pravi razlog za njen bes je srce parajoč

J.V.
14. 08. 2018 14.07
1

Novica, da se Brad Pitt in Angelina Jolie ločujeta, je septembra 2016 udarila kot strela z jasnega. Čeprav je zaradi javnih obtožb sprva kazalo, da bo njuna ločitev umazana, sta se pozneje odločila, da podrobnosti ločitvenega postopka ohranita zase. Pogajanja so potekala v zasebnosti, pred nekaj dnevi pa se je to spremenilo. Njuna ločitev je znova eksplodirala, razlog za to pa so njuna pogajanja za pravice obiskovanja otrok in otroške podpore.

Javno pranje umazanega perila je doseglo vrhunec.
Javno pranje umazanega perila je doseglo vrhunec. FOTO: Profimedia

Kratka zgodovina dogajanja prikazuje zaporedje dogodkov, ki so pripeljali do nove medijske vojne Brada Pitta in Angelina Jolie

Šokantna ločitev

Brad in Angelina sta bila v javnosti skupaj zadnjič fotografirana julija 2016, ko so ju v družbi hčerke Shiloh ujeli v Los Anglelesu.

1. septembra je igralka vložila zahtevo za ločitev in kot razlog navedla nepremostljive razlike ter zahtevala popolno skrbništvo nad njunimi šestimi otroki.

Bitka med Bradom in Angelino se zaostruje
Preberi še
Bitka med Bradom in Angelino se zaostruje

Obtoževanja in preiskava

Igralca je preiskovala losangeleška policija zaradi obtožb, da je bil verbalno nasilen in da je fizično obračunal s sinom Maddoxom na zasebnem letalu, dan, preden je Angelina vložila zahtevo za ločitev. Preiskava je bila končala novembra, in ker niso odkrili nobenih dokazov kakršne koli zlorabe, je bil Brad oproščen obtožb.

Odločitev, da bo ločitev potekala v zasebnosti

Z oktobrom je Brad lahko znova začel videvati svoje otroke. Obiske je nadzoroval terapevt, njuni odvetniki pa so se odločili, da bo ločitveni postopek potekal pred zasebnim sodnikom. To sta sporočila tudi v uradni izjavi, v kateri sta navedla tudi, da bodo vsi dokumenti zaupni, saj je to najboljše za njune otroke.

Borita se za skrbništvo otrok.
Borita se za skrbništvo otrok.FOTO: AP

Prve težave s skrbništvom

V naslednjem letu sta poskušala zakopati sekiro in nadaljevati vsak svoje življenje. Angelina je nadaljevala svoje delo, k igranju in režiranju filmov pa se je vrnil tudi Brad. Ta naj bi se celo romantično zapletel s profesorico Neri Oxman. 

Kako tega nismo opazili prej?!
Preberi še
Kako tega nismo opazili prej?!

Vse je potekalo mirno, dokler junija 2018 niso v javnost prišli sodniški dokumenti, iz katerih je bilo razvidno, da se nekdanja zakonca ne strinjata glede skrbništva otrok. Sodnik je razsodil, da Angelina lahko izgubi primarno skrbništvo, če otrokom ne bo omogočila odnosa z Bradom. Sodnik je sestavil zelo podroben urnik obiskov za otroke in Pitta, medtem ko bodo ti v Londonu, kjer je Angelina snemala nadaljevanje filma Zlohotnica. Brad je lahko otroke sredi junija za 10 dni obiskal v Londonu, kjer se je lahko z enim ali dvema naenkrat družil po več ur na dan. Konec junija je bil z njimi lahko 10 ur na dan, od sredine julija je dobil otroke za štiri zaporedne dni, od konca julija pa je z njimi v Los Angelesu lahko že en teden. Omogočila mu je tudi nenadzorovane pogovore po telefonu z otroki, ki jih je prej nadzorovala Angelina.

Še vedno ga ni prebolela.
Še vedno ga ni prebolela. FOTO: AP

Prepir glede plačevanja preživnine

7. avgusta je igralkina odvetnica Samantha Bley DeJean vložila papirje, v katerih je bilo navedeno, da Brad ne plačuje otroške preživnine. V pravnih dokumentih je pisalo tudi, da ker več kot leto in pol ni redno plačeval otroške preživnine, Jolijeva pa je od sodišča zahtevala, da od njega izterja preživnino za nazaj.

Naslednji dan je igralčev odvetnik Lance Spiegel vložitev papirjev označil kot nepotrebno in dejal, da je s tem želela manipulirati z mediji. Poleg tega je vložil tudi sodne dokumente, v katerih je navedeno, da je Brad nekdanji ženi posodil šest milijonov evrov za nakup novega doma, prav tako pa je plačal tudi več kot milijon evrov preživnine.

Nihče več je ne more poslušati
Preberi še
Nihče več je ne more poslušati

Čeprav je jasno, da bo, če bo Angelina še naprej oteževala Bradu, da se druži s svojimi otroki, izgubila skrbništvo, je to ne ustavi. Po poročanju vira naj bi bila odločena, da med njimi prekine vse stike, njen bes pa po najnovejših informacijah izvira iz tega, da do danes še vedno ni prebolela Brada. "Še vedno se ni sprijaznila s srčno bolečino," trdijo viru blizu igralke. "Tega še vedno ni pripravljena priznati, a konec njuni ljubezni jo še vedno zasleduje. Imela sta tako strastno ljubezensko afero. Tega njej ni najlažje preboleti, ne brez tako velikega boja, kot je bila njuna ljubezen. Dejstvo je, da Angelino zelo boli, da jima ni uspelo in njuna zgodba ni dobila srečnega hollywoodskega konca. Za vse neuspehe pa krivi Brada."

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 303