Zadovoljna.si
Kim Kardashian, Kanye West

Trači

Priznal, da je Kim varal z več ženskami istočasno

J.V.
07. 09. 2021 10.42
0

Po poročanju tujih medijev naj bi slavni raper Kanye West pred kratkim priznal, da je bil večkrat nezvest svoji ženi Kim Kardashian West, ko sta bila poročena.

Kanye West naj bi priznal, da je svojo nekdanjo ženo Kim Kardashian prevaral med turnejo "Saint Pablo" leta 2016. Ugibanja o njegovi nezvestobi so se pojavila predvsem po zaslugi besedila pesmi 'Hurricane', ki je ena izmed mnogih na njegovem novem albumu 'Donda'. 

V besedilu pesmi namreč govori o nezvestobi, domneve pa so potrdili tudi viri blizu slavnega glasbenika in modnega oblikovalca, ki trdijo, da ni nobena skrivnost, da je Kanye ves čas varal Kim. Menda se je celo hvalil, da je imel med turnejo istočasno afero z več dekleti. 

"Vsi tisti, ki so tesno sodelovali s Kanyjejem, so vedeli, da je prevaral Kim, po tem ko se je rodil njun sin Saint. Na turneji po Saint Pablu je pred svojo ekipo priznal, da je spal z več dekleti, šel je celo v podrobnosti odnosa. Tisti, ki ga dobro poznajo, so nerodno sedeli in se živčno smejali, medtem ko so bili člani ekipe, ki so se pravkar pridružili potovanju, osupli. Nihče ni mogel verjeti, kaj govori pred vsemi. Zdelo se je, da ima še eno epizodo, in bil je zelo maničen," je za The Sun povedal dobro obveščen vir.

Kim Kardashian West
Kim Kardashian WestFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478