Karin Škufca po rojstvu hčerke prekinila molk

J.V.
13.02.2020, 12:56
0
Da je za manekenko Karin Škufca nekaj zelo napornih mesecev ni nobena skrivnost. Rdečelasa lepotica, ki je pred kratkim povila hčerko, je namreč že nekaj časa vpleta v umazan ločitveni postopek, o katerem do sedaj ni želela javno govoriti. Pred nekaj urami pa končno prekinila molk z zelo iskrenim zapisom, ki ga je delila na družbenem omrežju Instagram.

V zadnjih nekaj dneh se je manekenka Karin Škufca ponovno znašla na naslovnicah slovenskih medijev. Razlog za to je izjava Andreja Mertelja, od katerega se Karin po slabem letu zakona ločuje. Ta je namreč pod eno od svojih objav na Instagramu zapisal, da je v rojstnemu listu njune hčerke navedeno, da je oče neznan. "Torej nisem oče (kar bi bilo v skladu z njenim vedenjem), ali pa je to še en način, da me muči in izsiljuje."

Spomnimo, nekdanja zakonca sta se z novim letom podala v sodno bitko, v kateri je Karin zahtevala preživnino in finančno pomoč pri nakupu otroške opreme in preživnino.

PREBERI ŠE
Karin Škufca v čustvenem zapisu spregovorila o ločitvi

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Karin, ki je pred nekaj dnevi prvič postala mamica in rodila zdravo deklico, je bila do sedaj zavita v molk in ni želela komentirati tega, zakaj Andrej ni naveden v rojstnem listu svoje hčerke, pred nekaj urami pa je na družbenem omrežju delila zapis, v katerem je med drugim zapisala tudi: "Žalostno je, da niti takoj po porodu nisva imeli miru, ker nama je bila ta osnovna človeška pravica odvzeta. S strani ljudi, ki posegajo globoko v intimo, osebni mir in se požvižgajo na vse moralne vrednote."

"Nihče se ni vprašal, kaj pa je zares v ozadju?! To, da sem tiho, ne pomeni, da moja plat zgodbe ne obstaja. Obstaja! Govori o nehumanih početjih," je zapisala Karin in pojasnila, da so bili podatki iz rojstnega lista objavljeni še preden ga je prejela. "Da oče ni naveden pa ni moja krivda, temveč tako narekuje DZ in pa izjave očeta."

Vsekakor upamo, da bosta Karin in Andrej čimprej rešila vse spore in se posvetila vzgoji hčerke. Čestitkam ob rojstvu deklice pa se pridružuje tudi naše uredništvo.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke