Zadovoljna.si
Jan Plestenjak - naslovna

Trači

Kdo je bolj seksi z obrito glavo: Beckham ali Plestenjak?

J.V.
07. 04. 2020 12.39
7

Marsikatera je morala v teh dneh že poseči po škarjah in si sama postriči lase, medtem ko večina moških enostavno v roke vzame brivnik in se zabrije. To sta storila tudi priljubljen slovenski pevec Jan Plestenjak in nekdanji britanski nogometaš David Beckham. Medtem ko prvi slovi kot eden najbolj postavnih moških v Sloveniji, pa je drugemu že večkrat pripadel naziv najbolj seksi nogometaša na svetu. Odločitev, kdo je bolj vroč z obrito glavo, pa prepuščamo vam!

Nogometaš David Beckham si je v zadnjih nekaj desetltjih utrdil status modne ikone, poznan pa je bil tudi po tem, da zelo rad spreminja svojo frizuro. Tako smo ga lahko videli že z dolgimi lasmi, ob strani zabritega in z daljšimi lasmi po vrhu, ki jih je nosil v čopu, kot tudi že s povsem povrito glavo. A to je bilo pred leti, ko je bil David še mlajši. V zadnjem času je namreč malce opustil eksperimentiranje z lasmi in prisegal na eno frizuro. A kot kaže je karantena naredila svoje in Beckham je pred nekaj dnevi moral poseči po brivniku za lase. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Enako je storil tudi priljubljeni pevec Jan Plestenjak, ki zadnja leta slovi po svojih srebrnih laseh in nikoli ni preveč rad eksperimentiral s frizurami. Od svojih las pa se je sedaj za nekaj časa poslovil. "Pa je mir s striženjem za nekaj mesecev," je zapisal pod fotografijo, ki jo je delil na Instagramu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nobenega dvoma ni, da sta oba moška zelo postavna, s kratkimi ali daljšimi lasmi, kdo je lepši s povsem pobrito glavo, pa presodite same!

 

Anketa Arhiv
Kdo je bolj seksi s pobrito glavo?

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493