Zadovoljna.si
Heidi Klum in Tom Kaulitz

Trači

Nekoč so za njim norele Slovenke, danes pa greje posteljo Heidi Klum

J.V.
28. 12. 2018 07.40
0

Marca letos sta bila nekdanja nemška manekenka Heidi Klum in član skupine Tokio Hotel Tom Kaulitz prvič fotografirana med poljubljanjem v javnosti in hitro je postalo jasno, da ima 44-letna manekenka novo simpatijo, 16 let mlajšega glasbenika, s katerim sta se pred nekaj dnevi tudi zaročila. V Nemčiji in med oboževalci skupine Tokio Hotel je njegovo ime znano že nekaj časa, marsikdo pa je spomladi ime Tom Kaulitz slišal prvič.

Njegovo srce bije za nemško manekenko Heidi Klum.
Njegovo srce bije za nemško manekenko Heidi Klum. FOTO: Profimedia

Kdo je Tom Kaulitz?

To je vprašanje, ki so si ga zastavljali mnogi, ko so v medije pricurljale prve fotografije, na katerih je dolgolasi glasbenik strastno poljubljal eno najbolj znanih manekenk na svetu Heidi Klum. Da si je 44-letna mama štirih otrok ponovno našla mlajšega fanta, ni bilo nobeno presenečenje več.

Po ločitvi od Seala leta 2012 je imela namreč kaj nekaj mlajših simpatij, njena zveza z Vitom Schnablom je trajala kar tri leta. Razšla sta se lani septembra, po koncu zveze pa si je Heidi vzela nekaj mesecev le zase in za svoje otroke. To je trajalo, dokler ni spoznala mladega Toma Kaulitza, kitarista zelo priljubljene nemške skupine Tokio Hotel.

Skupino, ki se je najprej imenovala Devilish, sta leta 2001 ustanovila Tom in njegov dvojček Bill Kaulitz, ki sta bila takrat stara komaj 12 let in verjetno nikoli nista pričakovala, da bo skupina kdaj dosegla takšen uspeh, najprej na domačih tleh, nato pa tudi drugod po Evropi. Kasneje sta se jima pridružila basist Gustav Schäfer in bobnar Georg Listing, njihova pot do uspeha pa se je začela vzpenjati, ko je nadarjene glasbenike leta 2003 odkril glasbeni producent Peter Hoffmann in v oddajo Kinder-Star Search povabil Billa.

Brata Bill in Tom Kaulitz, ki sta nekoč navduševala tudi Slovenke.
Brata Bill in Tom Kaulitz, ki sta nekoč navduševala tudi Slovenke.FOTO: Reuters

Pred dobrim desetletjem je bil bend zelo priljubljen tudi pri nas in prepričani smo, da je imela marsikatera Slovenka v svoji sobi plakat pop-rock fantovske skupine, ki je leta 2005 obnorela občinstvo s skladbo Durch den Monsun, marca 2008 pa so fantje nastopili tudi v ljubljanski Hali Tivoli.

28-letni roker ima rad manekenke

Tom ima danes 28 let in je po duši pravi roker, poleg tega, da igra kitaro, pa piše tudi besedila pesmi in je glasbeni producent. Čeprav je med njim in Heidi 16 let razlike, je nemška manekenka pred kratkim dejala, da to ni nobena ovira.

 "V zadnjem času se ljudje bolj obremenjujejo z mojimi leti, kot se sama. Moj fant je mnogo let mlajši od mene in veliko ljudi me sprašuje o tem. To je res edinkrat, ko se mi leta poznajo na obrazu in moram za to odgovarjati. V resnici ne razmišljam toliko o tem. Moraš živeti srečno življenje, ne da se preveč obremenjuješ, kaj si ljudje mislijo o tebi, ker drugače boš dobil samo še več gub." 

Kaulitz je na manekenke 'padal', še preden je spoznal Heidi – med leti 2011 in 2016 je bil v razmerju z nemško manekenko Rio Sommerfeld. Par se je leta 2016 celo poročil, a sta se zaradi nepremostljivih razlik še istega leta ločila. 

Konec leta obeležila z zaroko 

Božični večer je bil za 45-letno nekdanjo manekenko letos še posebej čaroben, saj jo je njen izbranec Tom presenetil z zaročnim prstanom. "Rekla sem 'da'," je pod fotografijo, ki jo je delila na družbenem omrežju Instagram zapisala Heidi in tako svetu sporočila veselo novico. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399