Zadovoljna.si
Yvonne McGuinness Cillian Murphy

Trači

Kdo je ženska, ki ljubi trenutno najbolj zaželenega moškega na svetu?

E.R.
19. 03. 2024 05.00
0

Žena dobitnika oskarja za glavno vlogo v filmu "Oppenheimer" je vizualna umetnica, s katero bosta avgusta letos praznovala 20. obletnico poroke.

Poljub Yvonne McGuinness, žene irskega igralca Cilliana Murphyja, je najlepša možna potrditev tega, da v njunem skupnem življenju, potem ko je svoji zbirki nagrad dodal še oskarja za glavno moško vlogo v filmu "Oppenheimer", nič ne bo ostalo isto. 

Hollywoodski zvezdnik že več kot 20 let ljubi samozavestno Irko
Preberi še
Hollywoodski zvezdnik že več kot 20 let ljubi samozavestno Irko

Doslej jima je uspevalo ohranjati zasebno življenje z dvema sinovoma, v viktorijanski hiši brez WiFi-ja, daleč od (pre)radovednih oči javnosti, odslej pa se od zvezdnika enega najbolj nepozabnih filmov leta 2023 pričakuje, da bo veliko bolj prisoten v filmski prestolnici, kjer se delijo vloge in vodijo igralske usode.

Strastni poljub zvezdniškega para na podelitvi nagrad
Preberi še
Strastni poljub zvezdniškega para na podelitvi nagrad

In tudi v novem "postoskarjevskem" življenjskem poglavju bo Cillianu Murphyju družbo še naprej delala njegova 51-letna žena Yvonne McGuinness, ki jo je po razglasitvi za zmagovalca v kategoriji strastno poljubil, ženo pa je omenil tudi v zahvalnem govoru. 

Cillian Murphy, Yvonne McGuinness
Cillian Murphy, Yvonne McGuinnessFOTO: Profimedia

"Yvonne McGuinness, ti si moja partnerica v življenju in umetnosti. Tam zgoraj sedita tudi moja dva sinova, Malachy in Aran. Jaz sem najsrečnejši človek. Zelo te imam rad," je dejal igralec pred množico, nato pa strastno poljubil ženo, katere oskarjevski videz je pritegnil poglede modnih poznavalcev med podelitvijo najpomembnejših nagrad v filmski industriji.

Hollywoodski zvezdnik že več kot 20 let ljubi samozavestno Irko
Preberi še
Hollywoodski zvezdnik že več kot 20 let ljubi samozavestno Irko

Izbrala je vpadljivo črno obleko s popolnoma odprtim hrbtom, ki ni razkrivala preveč, z ličenjem pa je poudarila svoj prodoren pogled. Lase je zbrala v "razmršeno" figo, dolg vrat poudarila z visečimi zlatimi uhani ... Pa vendar medijev ni osvojila toliko s prefinjenim, monokromatskim videzom kot s čustveno nabito gesto – s katero je pokazala, da se imata z možem res rada tudi po 20 letih zakona. 

Cillian Murphy s soprogo Yvonne McGuinness
Cillian Murphy s soprogo Yvonne McGuinness FOTO: AP

Njun poljub oziroma trenutek, ko je z rokami nežno držala njegov obraz, ko je svet zanju v tistem delčku sekunde prenehal obstajati, velja za enega najlepših trenutkov letošnje podelitve oskarjev. Velja še poudariti, da bo par letos praznoval dvajseto obletnico zakona, v katerem sta se jima rodila 18-letni Malachi in 16-letni Aran, igralca v vzponu. Najstnik bo debitiral v filmu "Klara And The Sun" novozelandskega režiserja Taika Waititija, igral pa bo z zvezdnico serije "Wednesday" Jenno Ortega

To so vsi dobitniki oskarjev 2024
Preberi še
To so vsi dobitniki oskarjev 2024

Težko je reči, kaj o njegovi izbiri poklica meni njegova mati, sodobna vizualna umetnica, saj se intervjujem dosledno izogiba. Znano je, da se je rodila oktobra 1972 v Kilkennyju na Irskem in je specializirana za "film, performanse, kiparske in tekstilne elemente, zvok in pisanje", piše v njeni biografiji. Sodelovala je na skupinskih in samostojnih razstavah po vsej Irski in Veliki Britaniji. Po študiju v domovini na Cork Institute of Technology je magistrirala na prestižnem Royal College of Art v Londonu, piše InStyle . 

Vojna se nadaljuje: Harry spregovoril, ko je princ William odšel
Preberi še
Vojna se nadaljuje: Harry spregovoril, ko je princ William odšel

Z ženo sta se spoznala leta 1996 prek skupnih znancev (istega leta se je Cillian Murphy namreč uveljavil v gledališču, v predstavi "Disco Pigs"). Že takrat, ko si je začel utirati pot v estradi, je postala njegova najpomembnejša podpornica in oseba, ki ji najbolj zaupa in ga tudi najbolje razume. 

Cillian Murphy: "Danes je normalno biti čudak"
Preberi še
Cillian Murphy: "Danes je normalno biti čudak"

Vse to pa je ostala vse do danes, ko je njen 47-letni mož na najbolj glamurozno noč v Los Angelesu posegel po zvezdah. "Ljudje, ki sem jih takrat spoznal, so ostali moji najbližji prijatelji. Oblikovali so me v smislu estetike, okusa in smisla tega, kar sem želel početi v svojem življenju. In to je bilo približno v istem času, kot sem spoznal svojo ženo. Z nami je namreč prišla na turnejo. Bilo je tako razburljivo, pred 20 leti ali kadar koli že takrat smo bili vsi samo otroci, poskušali smo najti svojo pot toda bil je tako poseben čas," je povedal za The Guardian leta 2016 . Poročila sta se 1. avgusta 2004, kakšen vpliv ima na moža, pa je razkril leta 2005 v intervjuju za revijo People. 

Cillian Murphy, Yvonne McGuinness
Cillian Murphy, Yvonne McGuinness FOTO: Profimedia

"Zelo pomembno je imeti nekoga takega. Moje življenje se res ni spremenilo v ničemer. Še vedno imam iste prijatelje in hodimo na iste kraje," je bilo vse, kar je o svojem zasebnem življenju razkril skrivnostni igralec. Ker je zakoncema uspelo tisto, kar številnim staršem ni – vzgojiti svoje mladostne sinove tako, da spremljanje družbenih omrežij doma ni najpomembnejša stvar na svetu –, se javnost zelo zanima za življenjski slog družine Cilliana Murphyja.

"Kuhamo, gledamo filme, poslušamo glasbo," je razkril oskarjevec in izdal tudi nekaj podrobnosti o svojih prehranjevalnih navadah. "Dolgo sem bil vegetarijanec, nato sem si premislil in sem se zdaj vrnil k vegetarijanstvu. Tudi moja žena je," je dodal Murphy, ki si je z Yvonne v Londonu ustvaril družino, nato pa so se leta 2015 vsi skupaj preselili v Dublin.

To je ena najlepših ljubezenskih zgodb današnjega časa
Preberi še
To je ena najlepših ljubezenskih zgodb današnjega časa

"V svojih dvajsetih in tridesetih sem rad živel v Londonu, toda čez nekaj časa si nekako rečeš: 'V redu, je to res to? Ali obstaja druga možnost?'," je povedal za The Guardian in pojasnil, zakaj se je vrnil v svojo domovino. Omenil je harmonično družinsko življenje, ko sta bila njuna otroka mlajša, in dodal, da si želi, da bi fanta imela tesne odnose s starimi starši, ki živijo na Irskem.

"Predvidevam, da smo želeli, da tudi onadva prebudita Irca v sebi. Neverjetno je, kako hitro sta se prilagodila. V enem letu po selitvi so vzvodi, ki sta jih imela prej, začeli bledeti. Upam, da bosta postala priljubljena še pri dekletih," je v smehu povedal Cillian. 

Na VOYO prihaja nova sezona težko pričakovane serije, ki je prejela emmyja
Preberi še
Na VOYO prihaja nova sezona težko pričakovane serije, ki je prejela emmyja

Na VOYO si lahko kjer koli in kadar koli ogledate kar dva vrhunska filma, v katerih nastopa Cillian Murphy

Kaj astrološko novo leto prinaša posameznemu znamenju?
Preberi še
Kaj astrološko novo leto prinaša posameznemu znamenju?

Prvi je akcijski triler Trgovci s časom (In Time)Zgodba se odvija v bližnji prihodnosti. Potem ko je znanstvenikom uspelo odkriti, kako zavreti učinek gena za staranje, je bolj kot denar v družbi pomemben čas. Ljudje se namreč prenehajo starati po 25. letu, po tem času pa imajo pred seboj le še leto dni življenja. Medtem ko si lahko bogataši kupujejo čas oziroma leta življenja in postanejo tako rekoč nesmrtni, saj se ne starajo, morajo reveži prosjačiti, si sposojati ali krasti čas samo zato, da bi živeli dlje. Ko siromašnega Willa po krivem obtožijo umora, mu ne preostane drugega, kot da s svojo premožno talko, v katero se zaljubi, pobegne in si skuša rešiti življenje.

Zvezda iz 90. še vedno ponosno razkazuje svojo postavo
Preberi še
Zvezda iz 90. še vedno ponosno razkazuje svojo postavo

Drugi pa je misteriozna drama Rdeče luči (Red Lights), v kateri sta psihologinja Margaret Matheson in njen pomočnik Tom Buckley preiskovalca nadnaravnih paranormalnih pojavov, ki se poglabljata v najbolj nenavadne primere, da bi dokazala njihov neobstoj. Njune študije ju pripeljejo do svetovno znanega psihologa in skrivnostnega slepca Simona Silverja, ki se je po 30 letih ponovno skrivnostno pojavil in pristal pod medijskim žarometom. Medtem ko bi ga Tom rad čim prej razkrinkal, se Margaret temu upira, saj je pred leti imela z njim neprijetno izkušnjo, od katere si še danes ni opomogla.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471