Zadovoljna.si
Kevin Costner

Trači

Po šokantni ločitvi spet srečno zaljubljen

N. Č., Zadovoljna.si
14. 11. 2023 05.00
0

Nedavno so se na družbenih omrežjih pojavile številne govorice o morebitnem romantičnem razmerju med priljubljenim ameriškim igralcem Kevinom Costnerjem in igralko Reese Witherspoon. Pa so resnične?

Po burnem ločitvenem postopku s Christine Baumgartner naj bi se 68-letni zvezdnik serije Yellowstone, Kevin Costner, zapletel v razmerje z 47-letno igralko Reese Witherspoon, ki se je marca ločila od Jima Totha po 12 letih zakona. 

Po poročanju podcasta 'Naughty but Nice' se je trditev o romanci med Costnerjem in Witherspoonovo razširila kot požar. Na družbenih omrežjih so se pojavila številna ugibanja in vprašanja o morebitnem paru, kar je privedlo do hitrega odziva predstavnikov obeh igralcev. 

Predstavnik Reese Witherspoon je za People dejal: "Ta zgodba je popolna izmišljotina in ni resnična." Podobno je tudi predstavnik Kevina Costnerja zatrdil, da so govorice neresnične in da gre za popolno izmišljotino. 

Ločuje se še ena znana Slovenka
Preberi še
Ločuje se še ena znana Slovenka

Pretekle romance

Reese Witherspoon, mati treh otrok, se je pred kratkim ločila od Jima Totha po 12 letih zakona, medtem ko je Kevin Costner zaključil razvezo s Christine Baumgartner po 18 letih zakona. 

Christine Baumgartner in Kevin Costner sta se ločila po 18 letih zakona.
Christine Baumgartner in Kevin Costner sta se ločila po 18 letih zakona.FOTO: Profimedia

Ločitev – Kevin Costner

Nekdanja žena slavnega igralca je vložila vlogo za ločitev 1. maja letos, pri čemer je navedla, da je vzrok v mnogih razlikah med njima. Sodišče je odločilo, da mora Kevin Costner bivši ženi plačevati 116 tisoč evrov mesečne preživnine.

Kevin in Christine sta se sicer spoznala leta 1996, ko je bil Costner še vedno poročen s svojo prvo ženo Cindy Silva, spoznala pa sta se na igrišču za golf, kjer je Costner vadil za svojo prihajajočo romantično komedijo Tin Cup.

Ujet brez poročnega prstana, 25 let mlajša žena molči
Preberi še
Ujet brez poročnega prstana, 25 let mlajša žena molči

Ločitev – Reese Witherspoon

Reese Witherspoon in njen mož Jim Toth sta se ločila marca letos.

"Skupaj sva preživela veliko čudovitih let in greva naprej z veliko globoke ljubezni, prijaznosti in obojestranskega spoštovanja za vse, kar sva skupaj ustvarila," je takrat v izjavi, ki jo je delila na družbenem omrežju Instagram, zapisala igralka Reese Witherspoon in s tem naznanila, da se z možem Jimom Tothom po 12 letih zakona, v času katerega se jima je rodil sin Tennessee, ločujeta.

"Najina največja prioriteta je najin sin in najina celotna družina, ko prehajamo skozi naslednje poglavje. Te zadeve nikoli niso enostavne in so vedno ekstremno zasebne. Zelo cenimo vaše spoštovanje do zasebnosti naše družine v tem času," je še dodala.

Reese Witherspoon in Jim Toth sta se ločila po 12 letih zakona.
Reese Witherspoon in Jim Toth sta se ločila po 12 letih zakona.FOTO: Profimedia

V času, odkar sta podpisala ločitvene papirje, so se v javnosti pojavile številne špekulacije, s kom naj bi bila igralka zdaj v zvezi, med drugim so jo povezovali tudi z nekdanjim zvezdnikom lige NFL Tomom Bradyjem, ki se je leta 2022 ločil od Gisele Bündchen. Njuni predstavniki so govorice zanikali in jih označili za "popolnoma neresnične", podobno kot se je zgodilo zdaj v primeru s Kevinom. 

Hrvat prevaral svojo ženo, zdaj pa proti njej vložil še tožbo
Preberi še
Hrvat prevaral svojo ženo, zdaj pa proti njej vložil še tožbo

Oba igralca sta na koncu dosegla sporazumno rešitev glede ločitvenih zadev. Witherspoonova ima sicer tri otroke, medtem ko jih ima Costner kar sedem. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kljub želji oboževalcev po nenavadnem hollywoodskem paru se zdi, da med Reese Witherspoon in Kevinom Costnerjem res ni romantične iskrice. Zanikanja predstavnikov in označitev govoric kot izmišljotin nakazujejo, da so te trditve zgolj plod domišljije oboževalcev. 

Kevin Costner in Reese Witherspoon: Kaj se dogaja med njima?
Kevin Costner in Reese Witherspoon: Kaj se dogaja med njima?FOTO: Profimedia
Pozabila na bivšega, njegovo mesto zasedel kirurg
Preberi še
Pozabila na bivšega, njegovo mesto zasedel kirurg
Ločitev je bila neizogibna, čeprav je bila družina vedno na prvem mestu
Preberi še
Ločitev je bila neizogibna, čeprav je bila družina vedno na prvem mestu

Vir: glossy.espreso.co.rs, countryliving.com, people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493