Zadovoljna.si
Khloe Kardashian

Trači

Toliko kilogramov ima Khloe danes

M. A.
06. 01. 2021 08.16
0

Ko beseda nanese na najmlajšo od sester Kardashian, Khloe, se v zadnjih letih pogosto govori o njenih kilogramih. Resničnostna zvezdnica, ki je imela kar precej kilogramov več od svojih dveh sester Kim in Kourtney, je zdaj drastično shujšala, po porodu pa še bolj izklesala svojo postavo. Zdaj je o tem tudi iskreno spregovorila.

Ko se je Khloe Kardashian odločila shujšati, te namere ni skrivala pred svetom. Še več, prav v slogu svoje družine, ki je zaslovela z resničnostnim šovom, je naredila še enega, kjer je do podobnega cilja nato pomagala drugim. Pred kratkim se je svoji najstarejši sestri pridružila na pogovoru v živo, ki je potekal kar na družbenih omrežjih, tam pa je razkrila, da je po porodu shujšala 13 kilogramov in pol. Khloe je namreč aprila 2018 rodila hčer True, kmalu zatem pa je zapustila hčerkinega očeta, košarkarja Tristana Thompsona, ki naj bi Khloe že pred in med nosečnostjo varal.

Nenaličena Kylie Jenner vas bo pustila odprtih ust
Preberi še
Nenaličena Kylie Jenner vas bo pustila odprtih ust

Khloe je priznala, da je po porodu popolnoma spremenila svoje prehranjevalne navade, redno pa je tudi telovadila. 'Sama sem ugotovila, da je to edina pot, da pridem do svojega cilja. Telovadba brez ustrezne prehrane ne bo naredila ničesar in enako ne bo nič, če se boste ustrezno prehranjevali, a ne boste telovadili,' je bila iskrena, razkrila pa je tudi, da ima danes 68 kilogramov, kar je bil tudi njen cilj. 

36-letnica v času samoizolacije ni tako zelo pazila na prehrano kot poprej, a je priznala, da je ugotovila, da se zna zdaj vseeno veliko boljše kontrolirati. 'To ne pomeni, da sem vsak dan jedla čips. Opazila sem, da sem razvila dobre navade,' je povedala Khloe, ki še vseeno raje telovadi kot se drži stroge diete.

Kardashianove na udaru: to si o njih mislijo svetovni zvezdniki
Preberi še
Kardashianove na udaru: to si o njih mislijo svetovni zvezdniki
Khloe Kardashian je razkrila, da je po številnih bitkah s težo dosegla zastavljen cilj: danes tehta 68 kilogramov.
Khloe Kardashian je razkrila, da je po številnih bitkah s težo dosegla zastavljen cilj: danes tehta 68 kilogramov.FOTO: Profimedia
Khloe Kardashian
Khloe KardashianFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375