Zadovoljna.si
Kim Basinger

Trači

Bila je seks ikona, danes beži pred ljudmi

N. Č.
08. 10. 2023 05.00
2

Slavna igralka Kim Basinger se na rdeči preprogi ni pojavila že štiri leta, zdaj pa se govori, da bi jo lahko kmalu spet videli na dogodku v Hollywoodu! Njeni oboževalci so se omenjene novice močno razveselili!

Kim Basinger - opazili so jo v Los Angelesu, ko je šla po opravkih.
Kim Basinger - opazili so jo v Los Angelesu, ko je šla po opravkih. FOTO: Profimedia

Ameriška igralka Kim Basinger je bila po dolgem času opažena v Los Angelesu, potem ko se je govorilo, da se namerava prvič po štirih letih ponovno pojaviti na rdeči preprogi, kar so njeni oboževalci z veseljem sprejeli.

69-letna oskarjevka je bila med nedavnim izhodom oblečena v ležerno opravo, ki je poleg svetlo sive trenirke, temno sivega puloverja ter črnih natikačov, vključevala še temna sončna očala in velik slamnat klubuk, s pomočjo katerega je želela prikriti svojo identiteto, a žal neuspešno.  

Tuji mediji so poročali, da naj bi se zdaj že nekoliko pozabljena zvezdnica kmalu ponovno vrnila v središče pozornosti na dobrodelnem dogodku zbiranja sredstev za dobrodelno organizacijo Zadnja priložnost za živali, ki se bo odvil 14. oktobra na Beverly Hillsu v hotelu Beverly Hilton. 

Novica o morebitni udeležni slavne zvezdnice je zelo razveselila njene oboževalce, ki pa jih je novica malce presenetila, sploh glede na njen odmaknjen način življenja.

Zvezdnica Obalne straže je postala neprepoznavna
Preberi še
Zvezdnica Obalne straže je postala neprepoznavna

Kdaj smo jo nazadnje videli?

Kim se je nazadnje na rdeči preprogi pojavila oktobra 2019 ob isti priložnosti, lani pa je skupaj s hčerko Ireland Baldwin gostovala v oddaji "Red Table Talk", kjer je spregovorila o svojih težava in osamljenosti. 

Povedala je, da živi z agorafobijo oz. s strahom pred odprtimi prostori, njena bolezen pa se najpogosteje kaže v obliki paničnih napadov. Zaradi svojega stanja se mora zvezdnica izogibati situacijam, v katerih bi se lahko počutila ujeto, nemočno ali osramočeno, taka situacija bi jo namreč lahko privedla do paničnega napada. 

Bil je njena velika ljubezen, zdaj pa je obtožen večkratnih posilstev
Preberi še
Bil je njena velika ljubezen, zdaj pa je obtožen večkratnih posilstev

Vse skupaj je šlo celo tako daleč, da zvezdnica na neki točki sploh ni želela zapustiti svoje hiše, prav tako pa ni želela sprejemati nenapovedanih obiskovalcev.

"Kot da se v tebi nekaj popolnoma zapre in se moraš vsega naučiti znova. Usta imaš nenehno suha, treseš se in ves čas si izčrpana," je svoje takratno stanje opisala Kim, nato pa povedala zgodbo o napadu panike, ki se ji je pripetil, ko je nakupovala. 

"To je bila trgovina v moji soseski, moja košara je bila že skoraj polna in v nekem trenutnu me je nekaj tako prevzelo, da nisem mogla dihati. Košaro sem pustila sredi trgovine in šla do avta, po incidetnu pa si nisem upala voziti šest ali sedem mesecev," se je igralka spominjala ne preveč prijetnih dogodkov, ki so zaznamovali njena zadnja leta. 

Kim Basinger se spopada z agorafobijo.
Kim Basinger se spopada z agorafobijo.FOTO: Profimedia

Kim Basinger v zadnjih letih

Kim je zaslovela leta 1983 kot Bondovo dekle v filmu Nikoli ne reci nikoli, ta vloga pa ji je odprla vrata v svet blišča in zabave. 

V zadnjih letih se je skoraj že 70-letna Kim prepustila čarom lepotne kirurgije, pogosti odhodi na botoks in druge lepotne korekcije pa so v kombinaciji z njenimi paničnimi napadi pripomogli tudi k njenim vse redkejšim hollywoodskim angažmajem. 

Postala je seks simbol, nato pa utonila v pozabo
Preberi še
Postala je seks simbol, nato pa utonila v pozabo

Igralka je sicer ob neki priložnosti priznala, da se ji zdi, da ji je status seks simbola, ki ga je nosila v mlajših letih, škodoval, saj so jo, ko se je starala, vse manj želeli najemati za vloge.

Kim je sicer v začetku tega leta postala babica, njena hčerka Ireland Baldwin je 18. maja namreč postala mamica hčerki po imenu Holland.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kim Basinger - seks ikona
Kim Basinger - seks ikonaFOTO: Profimedia
Seks ikona iz 90. let pokazala nenaličen obraz
Preberi še
Seks ikona iz 90. let pokazala nenaličen obraz

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471