Zadovoljna.si
Kanye West in Kim Kardashian

Trači

Kim Kardashian in Kanye West se ločujeta

J.V., STA
20. 02. 2021 08.56
0

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je po šestih letih in pol zakonske zveze vložila zahtevo za ločitev od moža, glasbenika Kanyeja Westa. S tem se končuje ena najslavnejši zvez na svetu, ki je med oboževalci dobila naziv Kimye.

Medtem ko je bil za 43-letnega Westa to prvi zakon, je bil za 40-letno zvezdnico že tretji. Njuna romanca se je začela leta 2012, leta 2013 sta dobila prvega otroka, vsega skupaj štiri s prav posebnimi imeni – North, Saint, Chicago in Psalm. Poročila sta se maja leta 2014 v Firencah v Italiji. Kim namerava ostati v Los Angelesu, Kanye pa je iz Chicaga in zadnja leta naj bi mu bilo všeč podeželje. Menda si želi, da bi skupaj z otroki živel na svojem ranču v Wyomingu. 

Njuna ljubezenska zgodba se je končala že pred letom dni
Preberi še
Njuna ljubezenska zgodba se je končala že pred letom dni

Spomnimo

Kim Kardashian se je prvič poročila pri 19 letih z glasbenim producentom Damonom Thomasom, kar je trajalo štiri leta, nato se je leta 2011 poročila z nekdanjim košarkarjem lige NBA Krisom Humphriesom, kar pa je trajalo le tri mesece, preden je vložila zahtevo za ločitev.

Eden od razlogov za njuno ločitev je verjetno tudi njegovo javno kritiziranje slavne družine. West je namreč večkrat objavljal razne podrobnosti iz družinskega življenja in kritiziral svojo tašč Kris Jenner. Kim je bila uvidevna do njegovih izpadov zaradi bipolarne motnje in je javnost prosila za razumevanje. A kot kaže, so njegova dejanja kljub vsemu pustila posledice na njunem zakonu. Že od decembra lani naj ne bi več živela skupaj.

Novica o ločitvi ni nobeno presenečenje, saj se je o tem govorilo in pisalo že nekaj časa. 

Kim Kardashian in Kanye West - 3
Kim Kardashian in Kanye West - 3FOTO: FameFly

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493