Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Trači

Kim Kardashian je uradno postala milijarderka

J.V.
07. 04. 2021 12.56
0

Kot poroča revija Forbes, se je resničnostna zvezdnica Kim Kardashian uradno pridružila klubu milijarderjev. Kot navajajo v poslovni reviji, naj bi ji to uspelo predvsem zaradi uspešnega poslovanja njenih podjetij KKW Beauty in Skims, k njenemu bogastvu pa so seveda prispevali tudi resničnostni šov, dogovori s podjetji in druge manjše naložbe.

Bogastvo ameriške zvezdnice Kim Kardashian ocenjujejo eno milijardo dolarjev oziroma na 840 milijonov evrov. Spomnimo, junija lani je Kim prodala del svoje blagovne znamke ličil za 168 milijonov evrov. Kljub temu je Kim še vedno večinska lastnica podjetja, revija Forbes pa ocenjuje, da je njen delež še vedno vreden približno 420 milijonov evrov. 

Kakšni so točni prihodki njene blagovne znamke Skims ni znano, pri reviji pa so jih ocenjujejo na najmanj 189 milijonov evrov, s tem, da je zvezdnica tudi v tem primeru večinska lastnica. 

Novica o njenem statusu milijarderke sicer prihaja sredi njenega ločitvenega postopka od raperja Kanya Westa. Par naj bi imel dobrih 58 milijonov evrov skupnih sredstev, vključno z njunimi domovi, umetninam v vrednosti 4 milijone evrov, 2,7 milijoni evrov vrednega nakita in za 250 tisoč evrov živine. 

Po poročanju ameriškega portala TMZ si trenutno prizadevata za sporazum o poravnavi, ko gre za razdelitev premoženja, a za zdaj ni jasno, kako bo vse to vplivalo na njeno neto vrednost premoženja.

Kako bosta Kim in Kanye razdelila premoženje?
Preberi še
Kako bosta Kim in Kanye razdelila premoženje?
Kanye West in Kim Kardashian
Kanye West in Kim KardashianFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493