Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Trači

Kim Kardashian po sinovi nesreči: 'Nisem v redu'

M. A.
10. 09. 2021 11.15
0

Čeprav se zdi, da 40-letna starleta življenje zajema z veliko žlico in da le redko pokaže svoja čustva v javnosti, se vse spremeni, ko beseda nanese na njene otroke. Po odmevni ločitvi od Kanyeja Westa se je Kim Kardashian še bolj posvetila vzgoji otrok, a tudi ta skrb ni bila dovolj, da bi sina Sainta zaščitila pred nesrečo. 5-letni Saint naj bi si zlomil roko na več mestih, sama pa je prejokala ves dan.

Za zdaj sicer še ni znano, kaj se je zgodilo malemu Saintu, tuji mediji pa poročajo, da naj bi bila 'nesreča grozljiva in nenavadna, fant pa si je roko zlomil na več mestih'. Ob tem se je oglasila tudi Kim Kardashian, ki je svojim sledilcem na družbenih omrežjih sporočila: 'Nisem v redu. Saint si je zlomil roko. Kdo mislite, da je od naju več prejokal?'

Kim Kardashian je delila fotografijo svojega sina in priznala, da ni v redu.
Kim Kardashian je delila fotografijo svojega sina in priznala, da ni v redu.FOTO: Instagram story

To je že drugi zdravstveni zaplet za malega Sainta v tem letu, saj je pred nekaj meseci prebolel tudi covid-19, kar je Kim kakopak svetu sporočila kar v družinskem resničnostnem šovu. Še vedno pa ni povsem jasno, kaj se dogaja med njo in njenim možem Kanyejem Westom. Čeprav sta februarja letos vložila zahtevo za ločitev, sta se prejšnji mesec v javnosti pojavila skupaj, njuni prijatelji pa pravijo, da se jima ne mudi nadaljevati z ločitvijo. "Kanye je povedal, da želi nazaj in tudi Kim je odprta za to možnost. Ne želi hiteti, saj se ji zdi, da končno dobro delujejo kot družina, a možno je, da se znova združita," je ameriškim medijem povedal vir, ki je blizu zvezdnici, ki bo prihodnji mesec praznovala 41. rojstni dan.

 Mali Saint naj bi si roko zlomil na več mestih, za zdaj pa še ni znano, kako se je nesreča zgodila.
Mali Saint naj bi si roko zlomil na več mestih, za zdaj pa še ni znano, kako se je nesreča zgodila. FOTO: Instagram story
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478