Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Trači

Kim Kardashian priznala, da se ne tušira redno

22. 04. 2020 09.00
1

Čeprav je skorajda ves svet že nekaj tednov v samoizolaciji, se Kim Kardashian še vseeno potrudi, da se o njej redno govori. Tako je že pred nekaj tedni spregovorila, kako jo je minila želja po petem otroku, ker ves čas preživlja s temi, ki jih že ima.

To pa še ni vse, pred kratkim je Kimina najstarejša hči, skoraj 7-letna North, mamico pošteno osramotila, ko je Kim poskušala biti družbeno odgovorna in ljudi pozvala, naj ostanejo doma in pazijo nase. Opozorila je, da moramo kljub temu ostati v stikih z najbližjimi in prijatelji, ki jih ni ob nas, mala North pa je mamici povedala, da bi se morala več ukvarjati s svojimi otroki in manj s prijatelji. Kako se je Kim odzvala, si poglejte TUKAJ.

Mala North je pred dnevi pošteno osramotila svojo mamo.
Mala North je pred dnevi pošteno osramotila svojo mamo.FOTO: Profimedia

Omenjeni poziv pa je bil očitno eden redkih trenutkov, ko si Kim Kardashian privošči lepotni tretma v teh nenavadnih časih, saj je zdaj priznala, da se ne tušira redno – ker preprosto nima časa. Že pred časom je izjavila, da je ob štirih otrocih, s katerimi zdaj preživlja ves svoj čas, razvila povsem novo spoštovanje do učiteljev in ljudi, ki delajo z najmlajšimi, prav tako pa jo je minila želja po petem otroku, ki naj bi ga s Kanyejem potiho načrtovala. Čeprav Kim in Kanye čas z otroki preživljata v svojem dvorcu, ki stoji tik ob znamenitem hollywoodskem znaku, jima organizacija časa ne gre najbolje od rok, kajti Kim časa zase preprosto ne najde. 'Moji lasje so skuštrani, v vsem tem času sem se naličila največ dvakrat in takrat sem se res počutila odlično, kot da sem nekdo povsem drug,' je zaupala ameriškim medijem in priznala, da tudi njeno življenje ni vedno glamurozno.

Kim Kardashian ujeli na laži
Preberi še
Kim Kardashian ujeli na laži

'Zdaj se zelo pogosto zgodi, da se sploh ne počešem ali stuširam, kajti ko si prepuščen sam sebi s štirimi otroki, ki jih moraš poleg vsega še učiti, se prioritete spremenijo,' je dejala in dodala, da verjame, da vsi starši delajo po svojih najboljših zmožnostih, prav tako pa je priznala, da se je v tem času pred otroki že skrivala v kopalnici. 

Kim je minila želja po petem otroku, saj ob štirih nima časa niti za tuširanje.
Kim je minila želja po petem otroku, saj ob štirih nima časa niti za tuširanje.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493