Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Trači

Kim Kardashian ujeli na laži

M. A.
21. 03. 2020 17.24
3

Te dni minevajo točno štiri leta, odkar je Kimin mož, raper Kanye West, izdal pesem Famous, v katerem omenja tudi Taylor Swift, ki jo med drugim ozmerja z vlačugo. Ob izidu pesmi je pop zvezdnica javno oznanila, da za ta del besedila ni vedela in se z njim nikoli ne bi strinjala, Kim pa je izdala videoposnetek telefonskega pogovora med njenim možem in Taylor, ki je dokazoval drugače. A očitno temu ni tako.

Kanye West je še pred izidom pesmi Famous poklical Taylor Swift in ji predstavil koncept pesmi ter ji razkril del besedila, medtem ko je drugi del prikladno zamolčal. Ko je pesem 28. marca 2016 izšla, je Taylor jasno povedala, da se s takšnim besedilom nikoli ne bi strinjala, nakar se je vmešala še Kim Kardashian, ki je svetu postregla z videoposnetkom telefonskega pogovora med Kanyejem in Taylor. Ta naj bi dokazoval, da Taylor laže in da iz sebe dela žrtev, ker naj bi bilo med pevcema vse vnaprej dogovorjeno.

Taylor Swift: od zasanjane country pevke do najvplivnejše ikone
Preberi še
Taylor Swift: od zasanjane country pevke do najvplivnejše ikone
Kim je objavila posnetek, ki je razkrival, da je Taylor za besedilo pesmi Famous vedela in se z njim strinjala. A kot kaže, je starleta video prikladno skrajšala in objavila le del pogovora.
Kim je objavila posnetek, ki je razkrival, da je Taylor za besedilo pesmi Famous vedela in se z njim strinjala. A kot kaže, je starleta video prikladno skrajšala in objavila le del pogovora.FOTO: Profimedia

Situacija se je nenadoma močno zaostrila in imela velike posledice, saj so se oboževalci Swiftove in Kardashianovih zapletli v pravo spletno vojno, slednji pa so Taylor Swift celo pozivali k samomoru. 'Ko se ves svet obrne proti tebi in bi vsi radi videli, da bi izginil, ne veš, kaj sploh lahko storiš,' je Taylor prav pred nekaj meseci o omenjeni situaciji spregovorila prvič. Pevka je takrat res izginila za več kot leto dni. Nikjer je ni bilo na spregled, s svojih družbenih omrežij je izbrisala popolnoma vse objave in nihče ni vedel, kje je, kaj se z njo dogaja in ali bo sploh še kdaj stopila na oder. Vrnila se je po poldrugem letu odsotnosti s pesmijo Look What You Made Me Do in posledično z albumom Reputation, za katerega je navdih črpala prav iz opisane situacije.

Taylor se je z albumom Reputation vrnila po poldrugem letu odsotnosti, navdih za album pa je iskala prav v krivici, ki sta ji jo zakuhala Kim in Kanye.
Taylor se je z albumom Reputation vrnila po poldrugem letu odsotnosti, navdih za album pa je iskala prav v krivici, ki sta ji jo zakuhala Kim in Kanye.FOTO: Profimedia

Danes pa je luč sveta ugledal celoten posnetek pogovora med Kanyejem in Taylor, dolg kar 25 minut, ki dokazuje, da je Taylor ves ta čas govorila resnico, Kim Kardashian pa je pred leti prikladno objavila le delčke pogovorov, drugo pa zamolčala. Tako zakonca Kardashian West kot Swiftova se na nov posnetek še niso odzvali, na Twitterju pa zdaj že divja vojna proti Kim in Kanyeju, ki ju številčno pozivajo k javnemu opravičilu.

Kim Kardashian je po štirih letih ujeta na laži.
Kim Kardashian je po štirih letih ujeta na laži.FOTO: Profimedia

Spomnimo: med Taylor in Kanyejem je napeto že od leta 2009, ko je na podelitvi glasbenih nagrad VMA kipec za najboljši videospot osvojila Taylor, Kanye pa je pritekel na oder in jo prekinil z besedami: 'Dovolil ti bom, da končaš, ampak to ni prav, nagrada za najboljši videospot je pripadla Beyoncé!' Z omenjenim klicem, ki ga je leta 2016 opravil Kanye, naj bi na nek način pevki ponudil oljčno vejico premirja, a kot kaže, si je skopal še globljo luknjo.

Na spletu je završalo: 'Swiftieji' par Kardashian West pozivajo k opravičilu.
Na spletu je završalo: 'Swiftieji' par Kardashian West pozivajo k opravičilu.FOTO: Profimedia

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493