Zadovoljna.si
Kim Kardashian-2

Trači

Kim Kardashian z zadnjim stajlingom 'zlomila' splet

J.V.
10. 10. 2021 05.00
2

Kim Kardashian je v preteklosti že večkrat dokazala, da ji, ko gre za privabljanje pozornosti, nihče ne seže do kolen. Po tem, ko se je s svojo črno opravo vpisala v zgodovino najbolj kontroverznih kombinacij na dogodku Met Gala, je črno barvo zamenjala za rožnato in spet postala glavna tema na spletu.

Kim Kardashian že vrsto let privablja pozornost s svojim drznim modnim slogom, v zadnjih tednih pa je svojo modno udejstvovanje še okrepila. Njena črna oprava, s katero je šokirala na najbolj pričakovanem modnem dogodku leta, se je vpisala v zgodovino. Za njen stajling je bila odgovoren direktor modne hiše Balenciaga, oblikovalec Demna Gvasalia, ki mu Kim še naprej ostaja zvesta. 

Tokrat se je od glave do pet odela v živo roza barvo. Njena oprava je bila tokrat sestavljen iz blazerja s podloženimi rameni, ekstremno visokih škornjev, ki so služili kot hlače, ter ujemajočih se rožnatih rokavic. V drugi barvi je izstopala le majhna srebrna torbica, pika na i pa so bila črna sončna očala. 

Kim Kardashian je črno zamenjala z rožnato.
Kim Kardashian je črno zamenjala z rožnato.FOTO: Profimedia

Ta slog – čeprav popolnoma rožnat – se sklada Kimino kampanjo, ki jo lahko opišemo z besedami "Balenciaga in nič drugega". Resničnostna zvezdnica namreč že mesece ne nosi ničesar razen kreacij te luksuzne blagovne znamke, z izjemo oblačil iz lastne kolekcije Skims. 

Ni še povsem znano, kaj želi Kim sporočiti s tem, ko prisega le na modne kose znamke Balenciaga. Nekateri namigujejo na modno sodelovanje in marketinško kampanjo, drugi pa verjamemo, da to počne samo zato, ker lahko. 

Kim na dogodku Met Gala.
Kim na dogodku Met Gala. FOTO: Profimedia
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478