Kim spet samska, Khloe drugič postala mama

Kim spet samska, Khloe drugič postala mama

J.V.
06.08.2022, 11:38
0
Za družino Kardashian so trenutno zelo pestri dnevi, za kar sta poskrbeli Kim in Khloe. Medtem ko je prva ponovno samska, pa ameriški mediji poročajo, da sta se Khloe in Tristan Thompson razveselila drugega otroka.

Khloe Kardashian in Tristan Thompson sta drugič postala starša, potrjuje People. Javni predstavnik resničnostne zvezdnice je povedal, da sta Khloe in 31-letni igralec lige NBA, ki sta se januarja sicer razšla, svojega drugega otroka dobila s pomočjo nadomestne matere.

Najnovejša pridobitev je fantek. Neznani vir je za revijo People razkril tudi to, da se Kardashianova še ni odločila za ime za svojega sina.

Spomnimo, prejšnji mesec je bilo razkrito, da se bo nekdanji par razveselil drugega skupnega otroka, novica pa je sprožila mešane občutke. Medtem ko mnogi pozdravljajo odločitev, da bosta imela oba otroka ista starša, Khloe in Tristan imata že hčerko True, pa drugi ne razumejo, zakaj se je Khloe za to odločila. Tristan jo je namreč večkrat prevaral in njuna zveza je bila vse prej kot mirna in stabilna. 

Tristan Thompson, True in Khloe Kardashian
Tristan Thompson, True in Khloe KardashianFOTO: Profimedia

No, medtem ko Khloe te dni proslavlja, pa njena slavna sestra Kim preživlja nekoliko težje trenutke. Ameriški medij E! namreč poroča, da se je zvezdnica po devetih mesecih romance razšla s komikom in igralcem Petom Davidsonom. Zvezdnika naj bi se odločila ostati samo prijatelja, k odločitvi pa je verjetno pripomoglo dejstvo, da se Pete že nekaj časa nahaja v Avstraliji, kjer snema film, medtem ko je Kim v ZDA. 

PREBERI ŠE
Tako se Kim Kardashian spopada z razmerjem na daljavo

Viri blizu para pravijo, da imata "veliko ljubezni in spoštovanja drug do drugega", vendar sta ugotovila, da sta dinamika na dolge razdalje in njun zahteven urnik enostavno preveč. 

Kim Kardashian ob vrnitvi v LA po obisku fanta v Avstraliji
Kim Kardashian ob vrnitvi v LA po obisku fanta v AvstralijiFOTO: Profimedia