Zadovoljna.si
Jennifer Grey

Trači

Konec 19-letne ljubezni za slavno 'Baby'

J.V.
21. 11. 2020 06.00
0

Danes 60-letna Jennifer Grey je zaslovela s filmom Umazani ples, ki še danes velja za enega izmed najlepših filmov vseh časov, pred kratkim pa je zaključila z ločitvenim postopkom in je sedaj po 19 letih zakona ponovno samska.

Jennifer Grey in igralec Clark Gregg sta bila poročena kar 19 let, pred nekaj dnevi pa sta zaključila z ločitvenim postopkom, v katerem je bilo določeno tudi to, da bo zvezdnica obdržala ves denar, ki ji ga je prinesel film Umazani ples. Sodeč po informacijah, ki jih je objavil ameriški tabloid People, je igralka poskrbela, da njen bivši soprog ne bo dobil niti centa premoženja, ki ji ga je prinesel priljubljeni film. Kot še poroča vir, naj bi bila uradno ločena 16. februarja prihodnje leto. 

Čeprav Greyeva svojega premoženja ne bo delila, pa sta se nekdanja zakonca dogovorila za 6-mesečno skupno lastništvo nad družinsko hišo, dom pa bo v tem času uporabljala le Jennifer. Če se bosta po tem odločila za prodajo hiše, si bosta zaslužek od nje delila. Par ima skupaj 18-letno hčer Stello in dokler ta ne dopolni 24 let, si boste stroške zanjo delila. To pa še ni vse. Razdelila si bosta tudi prihodke od več kot 30 projektov, pri katerih je sodeloval 58-letni Gregg, ki je igral v številnih Marvelovih filmih. In če bo v prihodnosti ponovno upodobil agenta Coulsona v priljubljeni franšizi, bo njegova bivša žena prejela 10 odstotkov njegovega zaslužka. 

Novica o ločitvi je sicer kot strela z jasnega udarila letos julija, ko sta zvezdnika javno oznanila, da sta se s težkim srcem odločila, da po dveh skupnih desetletjih odideta vsak svojo pot. Vsekakor pa nista edini par, ki se je v letošnjem letu odločil končati svoj zakon. 

Jennifer Grey in Clark Gregg
Jennifer Grey in Clark GreggFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375