Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se poročila

Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se poročila

J.V.
16.05.2022, 7:41
0
Ameriška resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian in bobnar Travis Barker sta se zaročila lani oktobra po manj kot enem letu romance, pretekli vikend pa je slavni par dahnil usodni da.

Po poročanju ameriški medijev sta si Kourtney Kardashian in Travis Barker obljubila večno ljubezen 15. maja v Santa Barbari, in sicer v ožjem krogu prijateljev in njunimi družinskimi člani. "Pred njuno prihajajočo veliko italijansko poroko, ki se bo zgodila zelo kmalu, sta se morala legalno poročili," je za TMZ povedal vir blizu para. 

PREBERI ŠE
Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se zaročila

Spomnimo ...

43-letna zvezdnica in 46-letni Travis sta se zaročila oktobra 2021 na plaži v Kaliforniji in ko jo je zaprosil za roko, sta bila skupaj manj kot eno leto. Do oltarja sta se sicer že sprehodila po podelitvi nagrad grammy, ki se je odvijala v Las Vegasu. Ob drugi uri zjutraj sta namreč obiskala eno od tamkajšnjih slavnih poročnih kapelic, njuno izmenjavo zaobljub pa je vodil imitator Elvisa Presleyja. Toda par ni pridobil poročnega dovoljenja in Kourtney je nekaj dni kasneje pojasnila, da poroka ni bila uradna.  

Česititke paru!

Kourtney Kardashian in Travis Barker
Kourtney Kardashian in Travis BarkerFOTO: Profimedia